Χαλάνδρι: Ληστεία με θύματα 12χρονους - «Δεν μπορείτε να πάτε πουθενά, δώστε τα κινητά σας»

Περιπολικό της ΕΛΑΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΣτιγμές τρόμου έζησαν δύο 12χρονοι φίλοι, που έπεσαν θύματα ληστείας το μεσημέρι του Σαββάτου, στην συμβολή των οδών Σιδηροκάστρου και Κομοτηνής, στο Χαλάνδρι
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ώρα που οι δυο 12χρονοι επέστρεφαν στα σπίτια τους, αφού είχαν επισκεφθεί ένα κατάστημα εστίασης, δύο άτομα μεγαλύτερης ηλικίας -περίπου 16 ετών-, τους προσέγγισαν και τους ρώτησαν πού βρίσκεται το ταχυφαγείο.
Σύμφωνα με την κατάθεση των ανήλικων παιδιών ο ένας δράστης ήταν αρκετά ανεπτυγμένος, με ύψος περίπου στο 1,70, ενώ ο δεύτερος πιο μικροκαμωμένος 1,60, αλλά αρκετά γυμνασμένος.
Στην αρχή, τους ζήτησαν πληροφορίες για το πού βρίσκεται το κατάστημα εστίασης όπου είχαν φάει τα ανήλικα παιδιά και οι 12χρονοι ανυποψίαστοι, τους έδωσαν σχετικές οδηγίες.
Τότε, ο ένας από τους δράστες άρπαξε τους δύο ανήλικους από το χέρι και τους είπε: «τώρα δεν μπορείτε να πάτε πουθενά, Δώστε μου τα κινητά σας».
Ο ένας ανήλικος του έδωσε κατευθείαν το κινητό του τηλέφωνο, αλλά και ένα σετ ακουστικά. Ο δεύτερος φοβήθηκε και παρακάλεσε να τον αφήσουν να φύγει. Τότε, ο ένας από τους δύο δράστες τον απείλησε ότι θα τον χτυπήσει. Ως αποτέλεσμα, ο δεύτερος 12χρονος να παραδώσει κι αυτός το κινητό του.
Έχοντας διαπράξει τη ληστεία, οι δύο ανήλικοι εξαφανίστηκαν από το σημείο.
Οι δύο 12χρονοι πήγαν στο σπίτι του ενός και στη συνέχεια μετέβησαν στη συνέχεια στο αστυνομικό τμήμα. Κατέθεσαν με αρκετές λεπτομέρειες όσα θυμούνταν από το περιστατικό της ληστείας και οι αστυνομικοί τώρα ψάχνουν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους δράστες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Τρόμος για εργαζόμενες σε ωδείο - Άστεγος τις απείλησε με μαχαίρι για να τις ληστέψει
.jpg?t=uG1gj1o7KY13DG8Oxur1sg)
Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι για ληστείες σε Αργυρούπολη και Ελληνικό

Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 και για Χίο, Σάμο, Ικαρία
23:06
ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΙΣ ΚΥΚΛΑΔΕΣ: Κακοκαιρία: «Τρίγωνο καταιγίδων» στο Αιγαίο με καταστροφές σε Πάρο και Μύκονο - Τι ισχύει για Αττική
22:55
«Πάντα στηρίζαμε το bitcoin»: Οι γιοι του Τραμπ επενδύουν σε startup κρυπτονομισμάτων
22:45
Νέες απειλές Τραμπ κατά Χούθι και Ιράν: Οι επιθέσεις των ΗΠΑ θα συνεχιστούν
22:34