Μπλίνκεν: «Η Ουκρανία πρέπει να λάβει σκληρές αποφάσεις για την επιστράτευση»
Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν
AP Photo/Kevin Wolf«Η Ουκρανία πρέπει να αποφασίσει για την περαιτέρω επιστράτευση στρατευμάτων στον πόλεμο της κατά της ρωσικής εισβολής», δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν.
«Η Ουκρανία πρέπει να λάβει σκληρές αποφάσεις σχετικά με την περαιτέρω επιστράτευση, αλλά πρόκειται για αναγκαίες αποφάσεις» δήλωσε ο Μπλίνκεν μετά τη διήμερη σύνοδο των υπουργών Εξωτερικών των χωρών μελών του ΝΑΤΟ που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
«Αυτό είναι κρίσιμο, επειδή ακόμη και με χρήματα, ακόμη και με πυρομαχικά, πρέπει να υπάρχουν εκεί άνθρωποι στη γραμμή του μετώπου για να αντιμετωπίσουν τη ρωσική επιθετικότητα», πρόσθεσε ο Μπλίνκεν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι ζητεί την ενίσχυση του ανατολικού μετώπου όπου προελαύνουν οι Ρώσοι
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ουκρανία πιέζει για ένταξη στο ΝΑΤΟ ενόψει της συνεδρίασης των ΥΠΕΞ της Συμμαχίας
ΚΟΣΜΟΣ
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30
ΑΓΟΡΕΣ
Στις αγορές η Ελλάδα με έκδοση 10ετούς ομολόγου: Η πρώτη για το 2026
08:23
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12
ΚΟΣΜΟΣ
Λουτρό αίματος στο Ιράν: Σπαρακτικές σκηνές σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων (vids)
08:12
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ