Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από πυροβολισμούς στο Μπέρμιγχαμ - Συνελήφθη ο δράστης

Φωτογραφία αρχείου
AP Photo/Matt DunhamΠεριστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22/11 στο Μπέρμιγχαμ, κατά το οποίο ένας άνδρας σκοτώθηκε και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ύποπτος δράστης συνελήφθη.
Η τοπική αστυνομία ανέφερε πως ένας άνδρας, περίπου 20 ετών, βρέθηκε σε αυτοκίνητο αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο σημείο.
Ένας άλλος άνδρας, περίπου 30 ετών, βρέθηκε τραυματισμένος σε στάση λεωφορείου και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν άνδρα περίπου 30 ετών ως ύποπτο για φόνο λίγο πριν τις 12.30 τα μεσάνυχτα. Παραμένει υπό κράτηση.
Η περιοχή όπου συνέβη το περιστατικό έχει αποκλειστεί, καθώς οι ατυνομικοί παραμένουν στο σημείο,όπου διεξάγουν έρευνα. Θα διεξάγουν επίσης περιπολίες, για καθησυχασμό του κοινού.
Ο ντετέκτιβ επιθεωρητής Νικ Μπαρνς είπε: «Πρόκειται για ένα τραγικό περιστατικό και εργαστήκαμε όλη τη νύχτα για να καταλάβουμε τι ακριβώς συνέβη».
Όπως είπε, σύμφωνα με το Sky News, έχει σημειωθεί πρόοδος, ωστόσο κάλεσε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία να επικοινωνήσει με τις Αρχές.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
.jpg?t=-Oa_UhkRfFpMi0_aIc5mig)
«Σαρώνει» Σκωτία, Ουαλία και Βρετανία η καταιγίδα «Bert» - Ισχυροί άνεμοι και πυκνές χιονοπτώσεις

Βασίλισσα Καμίλα: Δεν θα παραστεί σε ετήσια εκδήλωση λόγω ασθένειας

ΑΑΔΕ: Έρχονται τσουχτερά πρόστιμα 100 ευρώ για κάθε όχημα «φάντασμα»
04:00
«Κοινωνική Στέγαση»: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
03:00
Αλλαγές στο επίδομα ανεργίας - Ποιοι μπορούν να λάβουν έως 1.297 ευρώ τον μήνα
02:00
Συντάξεις Μαΐου: Στο τέλος της εβδομάδας οι πρώτες καταβολές - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00