Στο Κατάρ την Κυριακή ισραηλινή αντιπροσωπεία για την απελευθέρωση των ομήρων
Ο αρχηγός των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών εξωτερικού (Μοσάντ) Νταβίντ Μπαρνέα θα μεταβεί την Κυριακή στο Κατάρ για να συζητήσει για την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (24/10) το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο επικεφαλής της Μοσάντ θα μεταβεί στη Ντόχα «για συνάντηση με τον επικεφαλής της CIA Μπιλ Μπερνς και τον πρωθυπουργό του Κατάρ», δήλωσε το γραφείο του Νετανιάχου σε ανακοίνωση.
«Οι πλευρές θα συζητήσουν διαφορετικές επιλογές για την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων», δήλωσε η ίδια πηγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Περισσότεροι από 700 νεκροί στη Γάζα σε διάστημα τριών εβδομάδων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης για ψηφιακό δικαστικό φάκελο: Εξοικονομούμε χρόνο, περιορίζουμε τη γραφειοκρατία
18:55
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τιμητική εκδήλωση στη μνήμη του Σήφη Βαλυράκη πέντε χρόνια μετά τη δολοφονία του
18:48
ΕΛΛΑΔΑ
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει έκκληση στην 16χρονη που αγνοείται: «Είμαστε εδώ για σένα» (vid)
18:46
ΚΟΣΜΟΣ
Οι ΗΠΑ «παγώνουν» στις 21 Ιανουαρίου την έκδοση βίζας για υπηκόους 75 χωρών
18:46
ΚΟΣΜΟΣ