ΚΟΣΜΟΣ

Ένας νεκρός λόγω της κακοκαιρίας στη Μπολόνια - Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά

Πλημμυρικά φαινόμενα στην Ιταλία λόγω κακοκαιρίας (φωτογραφία αρχείου)

AP Photo/Gregorio Borgia

Τη ζωή του έχασε ένας άνθρωπος που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της πλημμύρας που κατέκλυσε την περιοχή Εμίλια Ρομάνια, στην Μπολόνια της Ιταλίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έχει πλήξει μέρος της χώρας τα τελευταία 24ωρα. 

Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος είχε παρασυρθεί με το ΙΧ αυτοκίνητό του, στην περιοχή Πιανόρο. Να σημειωθεί ότι, στην ίδια περιοχή αναζητείται ένας αγνοούμενος.

Οι κάτοικοι έχουν κληθεί να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση και να ανέβουν σε υψηλότερους ορόφους και στις ταράτσες των πολυκατοικιών. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων έγινε ακόμη δυσκολότερη, διότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είχαν αναφερθεί σε ένα τόσο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.

Οι ζημιές, για τον γεωργικό τομέα, στην φάση αυτή είναι ανυπολόγιστες.

Την Κυριακή (20/10) το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επεκταθεί στην Κάτω Ιταλία και ιδιαίτερα στις ευρύτερες περιοχές της Νάπολης, του Μπάρι, στην Καλαβρία και στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα. Στην περιφέρεια Βένετο, τέλος, της βορειοανατολικής Ιταλίας, αποφασίσθηκε η αναβολή όλων των αγώνων ποδοσφαίρου ερασιτεχνικών ενώσεων εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης