ΚΟΣΜΟΣ

Η Τζένιφερ Γκρέι στην πρεμιέρα της νέα της ταινίας ενώ όλοι περιμένουν το σίκουελ του Dirty Dancing

Η Τζένιφερ Γκρέι στην πρεμιέρα της νέα της ταινίας ενώ όλοι περιμένουν το σίκουελ του Dirty Dancing

H Tζένιφερ Γκρέι στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Έχουν περάσει τέσσερα χρόνια από την ανακοίνωση της Lionsgate για το σίκουελ του «Dirty Dancing» μιας από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες της δεκαετίας του ΄80.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Τζένιφερ Γκρέι (Jennifer Grey) επιστρέφει στον ρόλο της ως Frances «Baby» Houseman σε σενάριο, σκηνοθεσία και παραγωγή του Τζόναθαν Λεβίν (Jonathan Levine). Ωστόσο λόγω των περσινών απεργιών των σεναριογράφων και των ηθοποιών στο Χόλιγουντ η Lionsgate ανέβαλε την παραγωγή, σύμφωνα με το Variety.

Η ηθοποιός βρέθηκε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «A Real Pain» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου και δήλωσε στο GamesRadar+: «Δεν μπορώ να σας πω πολλά για το "Dirty Dancing", ούτε μπορώ να σας δώσω υποσχέσεις. Απλά περιμένω να το προγραμματίσουν σίγουρα καθώς πρέπει να γίνει σωστά».

Ανέφερε επίσης στους δημοσιογράφους ότι θα πρέπει να το «αφήσουν στην άκρη» μέχρι την επόμενη φορά που θα μιλήσουν «όπου ελπίζουμε ότι όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».

Η ηθοποιός ήταν λαμπερή στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ επιλέγοντας ένα μπορντό τοπ το οποίο συνδύασε με μίντι φούστα με παγέτες ίδιας απόχρωσης.

Ο Τζέσε 'Αισενμπεργκ (Jesse Eisenberg) υπογράφει το σενάριο και τη σκηνοθεσία του «A Real Pain» ενώ πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κίραν Κάλκιν (Kieran Culkin).

Η ταινία ακολουθεί δύο ξαδέρφια που εξερευνούν οικογενειακά τραύματα γενεών ενώ επισκέπτονται ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης στην Πολωνία.

Το καστ μαζί με την Γκρέι συμπληρώνουν οι Γουίλ Σαρπ (William Sharpe), Μίχαλ Ντίμεκ (Michal Dymek) και Νταν Ορέσκες (Daniel Oreskes).

Η Εμα Στόουν (Emma Stone) μοιράζεται την παραγωγή μέσω της Fruit Tree.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους από την Searchlight Pictures στις 18 Οκτωβρίου.