ΚΟΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Είμαι ένας από τους ανθρώπους που έχουν εκφοβιστεί περισσότερο στον κόσμο

Μέγκαν Μαρκλ: Είμαι ένας από τους ανθρώπους που έχουν εκφοβιστεί περισσότερο στον κόσμο

Η Δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μάρκλ

Associated Press

Για τον εκφοβισμό που έχει βιώσει μίλησε η Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μάρκλ σε μια ομάδα εφήβων, σε μια προσπάθεια να στείλει το μήνυμα σε νέα παιδιά να μην ενδίδουν στο μπούλινγκ. 

Τη δήλωση αυτή έκανε κατά την διάρκεια επίσκεψης «έκπληξης» που έκανε η κάποτε πρωταγωνίστρια της σειράς «Suits» σε εκδήλωσε που είχε διοργανώσει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Girls Inc.», που σκοπό έχει την ενδυνάμωση των νεαρών κοριτσιών και συνεργάζεται με το #HalfTheStory που αντίστοιχα στοχεύει στη βελτίωση της σχέσης της νέας γενιάς με την τεχνολογία.

«Στο πλαίσιο μιας δραστηριότητας η Μέγκαν αποκάλυψε πως είναι ένας από τους ανθρώπους που έχουν εκφοβιστεί περισσότερο στον κόσμο».

«Τα κορίτσια που συμμετείχαν έστελναν emoji για το πώς κάθε ένα από αυτά τα σενάρια θα τα είχε επηρεάσει συναισθηματικά» αναφέρει το LBC News.

Mίλησε επίσης για τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και δήλωσε ότι το περισσότερο διαδικτυακό μίσος που έλαβε, ήταν στην περίοδο που ήταν έγκυος.

«Κρατάω αποστάσεις από αυτό για την ηρεμία μου, αλλά το μεγαλύτερο μέρος του εκφοβισμού και της κακοποίησης που βίωνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο ήταν όταν ήμουν έγκυος στον Άρτσι και τη Λίλι» είπε.

«Απλώς αναρωτιέσαι γιατί οι άνθρωποι μισούν τόσο», είπε μεταξύ άλλων.