ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τομ Κρουζ πέταξε με ελικόπτερο στη Φλόριντα για να δει εαν έπαθε ζημιές το ρετιρέ του

Ο ηθοποιός Τομ Κρουζ

AP Photo/Lee Jin-man

Ο Τομ Κρουζ, ο οποίος βρίσκεται στη μέση των γυρισμάτων του «Mission Impossible 8», πέταξε εκτάκτως με ελικόπτερο στη Φλόριντα για να δει με τα μάτια του εαν το διαμερισμά του έπαθε ζημιές από τον καταστροφικό τυφώνα Μίλτον.

Ο αμερικανός ηθοποιός διαθέτει ένα πολυτελές ρετιρέ στο Κλιαργουότερ της Φλόριντα. Ζει εκεί το 2016, όταν πούλησε τα ακίνητά του στο Μπέβερλι Χιλς.

Αν και έχει εγκατασταθεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για τα γυρίσματα του «Mission Impossible», αγαπά πολύ αυτό το ρετιρέ καθώς βρίσκεται κοντά στα κεντρικά γραφεία της Σαηεντολογίας.

Το διαμέρισμά του είναι στην κορυφή ενός συγκροτήματος με την ονομασία «The Skyview», το οποίο κατασκεύασε ένας από τους πλουσιότερους Σαηεντολόγους στον κόσμο, ο Moises Agami.

Βρίσκεται στον ένατο και δέκατο όροφο, διαθέτει βεράντα στην οροφή, πισίνα υπερχείλισης, σολάριουμ, υδρομασάζ και μπαρ. Επίσης, υπάρχει ένα πέρασμα που οδηγεί σε ένα μυστικό, μικρότερο, διαμέρισμα στον δεύτερο όροφο, το οποίο διαθέτει προσομοιωτή πτήσης, γραφείο και γυμναστήριο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης