ΚΟΣΜΟΣ

Μυστήριο με 22χρονη που βρέθηκε νεκρή στο Μπέλφαστ - Τι ερευνούν οι Αρχές

(Brian Lawless/PA via AP)

Έντονη ανησυχία έχει ξεσπάσει στη Bόρεια Ιρλανδία καθώς μέσα σε έξι εβδομάδες έχουν βρεθεί νεκρές τέσσερις γυναίκες, με τις Αρχές να πραγματοποιούν συντονισμένες έρευνες. 

Το τελευταίο θύμα ήταν η 22χρονη Μέρι Γουάρντ που βρέθηκε νεκρή στο Μπέλφαστ. Η Αστυνομική Υπηρεσία της Βόρειας Ιρλανδίας (PSNI) ανακοίνωσε ότι το σώμα της Γουάρντ βρέθηκε στο σπίτι της στην οδό Μέλροουζ, στο νότιο Μπέλφαστ, πριν από μία εβδομάδα, ενώ η ίδια εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανή στις 25 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Η επικεφαλής των αστυνομικών ερευνών, Λίντσεϊ Φίσερ έκανε ανακοινώσεις ζητώντας από το κοινό να συνδράμει με οποιαδήποτε πληροφορία για το θύμα και τις επαφές του ενώ βρίσκονται στη διαδικασία συλλογής βιντεοληπτικού υλικού από όλες τις κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, δημόσιες και ιδιωτικές.

Η αξιωματικός της Αστυνομίας τόνισε ότι είναι «η τέταρτη γυναίκα που δολοφονείται στη Βόρεια Ιρλανδία μέσα σε μόλις έξι εβδομάδες. Αυτό είναι απολύτως αποτρόπαιο. Τέσσερις οικογένειες καταστράφηκαν για πάντα από ανούσια βία», δήλωσε.

Ωστόσο, δεν έχει γίνει σύνδεση των τεσσάρων δολοφονιών από την Αστυνομία της Βόρειας Ιρλανδίας, αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης