ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μαζικές ακυρώσεις συνδρομών στο Netflix - Ποια είναι η αιτία

Τα κεντρικά γραφεία του Netflix στο Λος Άντζελες όπου χαράσσονται οι στρατηγικές της πλατφόρμας streaming

Venti Views / Unsplash

Κατακόρυφη αύξηση σημείωσαν στις ΗΠΑ, οι ακυρώσεις συνδρομών στο Netflix, λίγες ημέρες μετά την ανοικτή υποστήριξη του συνιδρυτή και προέδρου της πλατφόρμας, Reed Hastings, προς την Κάμαλα Χάρις.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, το ποσοστό ακυρώσεων τριπλασιάστηκε στις ΗΠΑ μετά την υποστήριξη που προσέφερε ο Hastings στην Κάμαλα Χάρις, σύμφωνα με την εταιρεία ερευνών Antenna.

Το ποσοστό των ακυρώσεων άγγιξε τον Ιούλιο (τον μήνα που ο Hastings εκφράστηκε υπέρ της Χάρις) το 2,8%, υψηλότερο από ποτέ, αναφέρει σε ρεπορτάζ του το «Bloomberg».

«Συγχαρητήρια στην Κάμαλα Χάρις-τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσουμε», έγραψε ο Χέιστινγκς σε ανάρτησή του στο X στις 22 Ιουλίου, αφού η Χάρις έγινε επίσημα υποψήφια των Δημοκρατικών. Ακόμα, ο ίδιος δήλωσε στο «The Information» ότι δώρισε 7 εκατ. δολάρια υπέρ της Κάμαλα Χάρις.

Οι απογοητευμένοι συνδρομητές δημοσίευσαν φωτογραφίες των ακυρωμένων συνδρομών τους στο διαδίκτυο με το hashtag #CancelNetflix. Τρεις ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της δωρεάς, η 26η Ιουλίου ήταν η χειρότερη ημέρα για τις συνδρομές στο Netflix, σύμφωνα με το «Bloomberg».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης