ΚΟΣΜΟΣ

Η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιάζει νεαρό κορίτσι με επιθετική μορφή καρκίνου

Η Κέιτ Μίντλετον αγκαλιάζει νεαρό κορίτσι με επιθετική μορφή καρκίνου

Η Κέιτ Μίντλετον

(AP Photo/Alastair Grant, Pool, File)

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας Κέιτ Μίντλετον, αγκάλιασε μια έφηβη κοπέλα με επιθετική μορφή καρκίνου κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Η πριγκίπισσα, η οποία τον περασμένο μήνα τελείωσε τη χημειοθεραπεία, συναντήθηκε με τη 16χρονη Λιζ Χάτον και κάλεσε την έφηβη να βγάλει φωτογραφίες.

Η Λιζ είναι μια εκκολαπτόμενη φωτογράφος από το Χάρογκεϊτ του Βόρειου Γιορκσάιρ, στην οποία οι γιατροί είχαν πει ότι της απομένουν από έξι μήνες έως τρία χρόνια ζωής.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν, η οποία είναι και η ίδια ενθουσιώδης φωτογράφος, δήλωσαν ότι το νεαρό κορίτσι τους ενέπνευσε και τους δύο.

Η Λιζ είχε την ευκαιρία να τραβήξει φωτογραφίες με τον ποδηλάτη Μαρκ Κάβεντις και τον πρώην ποδοσφαιριστής Άλι Μακόιστ. Μετά τη φωτογράφιση, το βασιλικό ζεύγος συνάντησε τη Λιζ και την οικογένειά της σε μια ιδιωτική συνάντηση.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κάθριν έγραψαν σε ανάρτηση στο Χ: «Χαρά μας που συναντηθήκαμε με τη Liz στο Windsor σήμερα. Μια ταλαντούχα νεαρή φωτογράφος της οποίας η δημιουργικότητα και η δύναμη μάς ενέπνευσε και τους δύο. Σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις φωτογραφίες και την ιστορία σου μαζί μας».