ΚΟΣΜΟΣ

Γενναιόδωρη προσφορά από την Τέιλορ Σουίφτ - Αγόρασε τρόφιμα για 925 ανθρώπους στο Κάρντιφ

Γενναιόδωρη προσφορά από την Τέιλορ Σουίφτ - Αγόρασε τρόφιμα για 925 ανθρώπους στο Κάρντιφ

Η τραγουδίστρια Taylor Swift

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

Δωρεά σε τράπεζα τροφίμων στο Κάρντιφ, έκανε η διάσημη τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ, προκειμένου να σιτιστούν περισσότεροι από 925 άνθρωποι.

Με αυτή την κίνηση της η γνωστή τραγουδίστρια συνέχισε την φιλανθρωπική της παράδοση να στηρίζει τράπεζες τροφίμων σε κάθε πόλη που επισκέπτεται κατά τη διάρκεια της περιοδείας «Eras Tour».

Έτσι όπως έγινε γνωστό, μετά τη sold-out συναυλία της στο Principality Stadium του Κάρντιφ, στις 18 Ιουνίου, η Τέιλορ Σουίφτ έκανε μια γενναιόδωρη δωρεά σε τοπική τράπεζα τροφίμων, γεμίζοντας σχεδόν δύο φορτηγά με τρόφιμα.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της τράπεζας τροφίμων του Κάρντιφ, Rachel Biggs δήλωσε ότι είναι απίστευτα ευγνώμονες στην τραγουδίστρια «για το φως της δημοσιότητας στο παγκόσμιο ζήτημα της φτώχειας».

«Όλο και περισσότεροι άνθρωποι απευθύνονται σε εμάς, ενώ ένας αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρειάζεται την υποστήριξή μας για πρώτη φορά», σημείωσε, τονίζοντας ότι φέτος η φιλανθρωπική οργάνωση αγόρασε υπερδιπλάσια ποσότητα φαγητού σε σύγκριση με πέρυσι.

Η Cardiff Foodbank ευχαρίστησε την πολυβραβευμένη καλλιτέχνιδα με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας ότι η δωρεά ήταν «πέρα από τα πιο τρελά τους όνειρα».

Επίσης συμφώνησε με την ομάδα της Σουίφτ να μην μιλήσουν για το «γενναιόδωρο» ποσό που δόθηκε, αλλά είπε ότι «αυτό ήταν μία τεράστια βοήθεια».

Η κ. Biggs ανέφερε επίσης, σύμφωνα με το BBC, ότι η ομάδα της τραγουδίστριας μετέφερε τις «προσωπικές της ευχαριστίες για το έργο όλων όσων εργάζονται στην Cardiff Foodbank».