ΚΟΣΜΟΣ

Peaky Blinders: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας - Στη δημοσιότητα η πρώτη εικόνα του Κίλιαν Μέρφι

Το Netflix με αφορμή την έναρξη των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης ταινίας «Peaky Blinders» έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα του διάσημου πρωταγωνιστή της, Κίλιαν Μέρφι φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι και έχοντας γκρίζα μαλλιά.

Ο βραβευμένος ηθοποιός επαναλαμβάνει τον ρόλο που τον έκανε γνωστό από την δραματική σειρά του BBC η οποία έριξε αυλαία το 2022. Έχοντας στο πλευρό του, τους Ρεμπέκα Φέργκιουσον (Rebecca Ferguson), Μπάρι Κίογκαν (Barry Keoghan) και Τιμ Ροθ (Tim Roth) θα υποδυθεί τον Tommy Shelby τον αρχηγό της περιβόητης συμμορίας του Μπέρμιγχαμ, μετά τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο.

Παράλληλα το Νetflix μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο από το πλατό με τον Μέρφι να ποζάρει χαμογελαστός δίπλα στον δημιουργό της σειράς Στίβεν Νάιτ.

«Με εντολή των Peaky Blinders ο Tommy Shelby επέστρεψε. Ο Κίλιαν Μέρφι και ο Στίβεν Νάιτ ξαναβρίσκονται στο πλατό, καθώς ξεκινά επίσημα η παραγωγή της επερχόμενης ταινίας του Netflix», αναφέρεται στη λεζάντα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Τομ Χάρπερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε σκηνοθετήσει αρκετά επεισόδια της σειράς αναλαμβάνει την σκηνοθεσία σε σενάριο Στίβεν Νάιτ.

Την παραγωγή έχουν αναλάβει εκτός των Νάιτ και Μέρφι οι Καρύν Μάνταμπαχ (Caryn Mandabach) και Γκάι Χέλι (Guy Heeley).

Η σειρά ξεκίνησε το 2013 από το BBC Two και προβλήθηκε για έξι σεζόν. Σύμφωνα με τον δημιουργό η ταινία γίνεται για τους λάτρεις της σειράς, όπως αναφέρει το Hollywood Reporter.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης