ΚΟΣΜΟΣ

«Δεν έχω σχέση με την Μελόνι» - Η ανάρτηση του Μασκ μετά την viral φωτογραφία από τη βράβευσή της

«Δεν έχω σχέση με την Μελόνι» - Η ανάρτηση του Μασκ μετά την viral φωτογραφία από τη βράβευσή της

O Ίλον Μασκ και η Τζόρτζια Μελόνι στην τελετή βράβευσή της (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ) 

AP Photo/Michelle Farsi

Τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι έχει δεσμό με την Ιταλίδα πρωθυπουργό Τζόρτζια Μελόνι έσπευσε να διαψεύσει o Ίλον Μασκ με αφορμή τη φωτογραφία που έγινε viral με τους δυο τους να κοιτάζονται στα μάτια. 

Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός της Ιταλίας απεικονίστηκαν σε μια επίσημη εκδήλωση αυτή την εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας ο Μασκ απένειμε στην Μελόνι το βραβείο Global Citizen Award από το think tank Atlantic Council.

Η φωτογραφία από τη λαμπερή εκδήλωση στη Νέα Υόρκη φώτισε το διαδίκτυο, με ένα άτομο να τη συνοδεύει με λεζάντα: «Όλοι ξέρουμε τι συνέβη στη συνέχεια...».

Αλλά ο Μασκ, 53 ετών, απάντησε στο Χ, λέγοντας: «Ο Μασκ, 53 ετών, δεν είναι ο μόνος που μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο: «Ήμουν εκεί με τη μαμά μου. Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με τον PM Meloni».

Σύμφωνα με πληροφορίες η 47χρονη Μελόνι είχε ζητήσει να της απονείμει το βραβείο ο ίδιος ο Μασκ, ο οποίος πέταξε στην Ιταλία δύο φορές για να συναντηθεί μαζί της τον Ιούνιο και το Δεκέμβριο.

Ο Μασκ την περιέγραψε επίσης ως «αυθεντική, ειλικρινή και στοχαστική», όπως αναφέρει το Politico.

Η Ιταλίδα πολιτικός ανταπέδωσε τα κομπλιμέντα λέγοντας ότι ο Μασκ είναι μια «πολύτιμη ιδιοφυΐα».

Η Μελόνι, η οποία είναι στο τιμόνι της Ιταλίας από τον Οκτώβριο του 2022, χώρισε από τον επί χρόνια σύντροφό της, τον τηλεοπτικό δημοσιογράφο Αντρέα Τζιαμπρούνο, το 2023.

Το ζευγάρι έχει μαζί μια οκτάχρονη κόρη.

Ο Μασκ ήταν προηγουμένως παντρεμένος με τη συγγραφέα Τζαστίν Γουίλσον, ενώ είχε παντρευτεί δύο φορές την ηθοποιό του Westworld Ταλούλα Ράιλι. Έχει επίσης βγει με την ηθοποιό Άμπερ Χερντ και την τραγουδίστρια Γκράιμς.