ΚΟΣΜΟΣ

Jaycee Lee Dugard: Η απαγωγή και ο βιασμός που την έκαναν δυνατότερη

Jaycee Lee Dugard: Η απαγωγή και ο βιασμός που την έκαναν δυνατότερη
Instagram

Η ιστορία της Jaycee Lee Dugard θα μπορούσε να γίνει ταινία. Από μικρή γνώρισε την άσχημη πλευρά της ζωής και δεν έζησε τα παιδικά της χρόνια όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Ήταν Ιούνιος του 1991 όταν η ζωή της αλλά και των γονιών της άλλαξε από τη μία στιγμή στην άλλη. Φαινόταν σαν να ξεκινούσε μία τυπική μέρα στην Καλιφόρνια. Η 11χρονη τότε Jaycee Lee Dugard ξύπνησε, ντύθηκε, πήρε τη σχολική τσάντα της και άρχισε να τρέχει για να προλάβει το λεωφορείο. Όμως ξαφνικά ένα αυτοκίνητο την πλησίασε και ο οδηγός υπό την απειλή όπλου την απήγαγε.

https://www.instagram.com/p/p

Όταν έγινε αντιληπτή η εξαφάνιση της 11χρονης, σήμανε συναγερμός. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και την έψαχνε, η αστυνομία το ίδιο. Την ίδια ώρα η μικρή βίωνε την απόλυτη φρίκη στα χέρια του απαγωγέα της ο οποίος τη χτυπούσε και τη βίαζε. Τα χρόνια περνούσαν, η Jaycee Lee Dugard μεγάλωνε μακριά από την οικογένειά της και έμεινε δύο φορές έγκυος από τον απαγωγέα της.

https://www.instagram.com/p/p

Η λύτρωση όμως ήρθε μετά από 18 ολόκληρα χρόνια. Το κορίτσι βρέθηκε και επέστρεψε στην αγκαλιά των γονιών του. Σήμερα είναι μία δυναμική γυναίκα ενώ το 2011 κυκλοφόρησε το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «A Stolen Life» (Μία κλεμμένη ζωή).

https://www.instagram.com/p/p

Όσα τραγικά έζησε την έκαναν πιο δυνατή και πλέον δίνει τη δική της μάχη ενάντια στις απαγωγές παιδιών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ