ΚΟΣΜΟΣ

Εκρηκτικός καυγάς σε συναυλία των Jane’s Addiction - Ο τραγουδιστής επιτέθηκε στον κιθαρίστα

Ο Dave Navarro, αριστερά και ο Perry Farrell μέλη του ροκ συγκροτήματος  Jane’s Addiction σε παλαιότερη συναυλία τους 

(Photo by Owen Sweeney/Invision/AP)

Απίστευτος καυγάς πάνω στην σκηνή ανάμεσα σε μέλη του ροκ συγκροτήματος Jane’s Addiction και ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία τους στην πόλη της Βοστώνης.

Ο τραγουδιστής του συγκροτήματος-το οποίο πρόσφατα επανενώθηκε - επιτέθηκε σε κιθαρίστα με τα υπόλοιπα μέλη του Jane’s Addiction να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν.

Από το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας ο τραγουδιστής της μπάντας Perry Farrell, επιτέθηκε στον κιθαρίστα Dave Navarro πάνω στη σκηνή, προκαλώντας τη διακοπή του live και μπροστά στα έκπληκτά μάτια του κοινού.

Ο καβγάς ξέσπασε κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης του τραγουδιού «Ocean Size», όταν ο τραγουδιστής απευθύνθηκε στο κοινό με άσεμνες εκφράσεις και συ συνέχεια στράφηκε προς τον Navarro, ο οποίος βρισκόταν στα δεξιά του.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκαν στα social media, ο Farrell επιτέθηκε με τον ώμο του στον ανυποψίαστο κιθαρίστα και άρχισε να τον προκαλεί.

Παρά την ψυχραιμία του κιθαρίστα ο τραγουδιστής του επιτέθηκε ξανά αναγκάζοντας τα μέλη του συγκροτήματος και του προσωπικού της συναυλίας να επέμβουν για να τον συγκρατήσουν. Όταν τα φώτα έπεσαν, οι μπουνιές στο πίσω μέρος της σκηνής έπεφταν «βροχή».

Αργότερα, τρία μέλη του συγκροτήματος, ο Navarro, ο μπασίστας Eric Avery και ο ντράμερ Stephen Perkins, πήγαν στο μπροστινό μέρος της σκηνής και αποχαιρέτησαν το κοινό κάνοντας χειρονομίες με το σύμβολο της ειρήνης και έλαβαν θερμό χειροκρότημα από τους θαυμαστές τους.

Έως το Σάββατο το πρωί, ούτε η μπάντα ούτε τα μέλη της είχαν προβεί σε δημόσιο σχόλιο για το επεισόδιο, αφήνοντας τους θαυμαστές να αναρωτιούνται αν η περιοδεία τους θα συνεχιστεί όπως είχε προγραμματιστεί.

Πάντως το περιστατικό στη Βοστώνη δεν ήταν το πρώτο σημάδι ότι η περιοδεία των Jane’s Addiction αντιμετώπιζε προκλήσεις και προβλήματα καθώς λίγες ημέρες πριν, στις 10 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας στη Νέα Υόρκη, ο Farrell ανέφερε ότι είχε προβλήματα με τη φωνή του.

Η περιοδεία του 2024 σηματοδότησε την πολυαναμενόμενη επανένωση των τεσσάρων αρχικών μελών του συγκροτήματος, καθώς ο Eric Avery επέστρεψε στη σύνθεση το 2022, και ο Navarro, ο οποίος είχε αποχωρήσει από προηγούμενες περιοδείες λόγω προβλημάτων υγείας, ενσωματώθηκε ξανά στο γκρουπ. Ο Farrell είχε εκφράσει την απογοήτευσή του για την απουσία του Navarro.

Το περιστατικό της Βοστώνης, σε συνδυασμό με τα προβλήματα φωνής του Farrell και τη rock ‘n’ roll δυναμική της μπάντας στη σκηνή, έχει αφήσει τους θαυμαστές να αναρωτιούνται για το μέλλον της περιοδείας των Jane’s Addiction.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης