ΚΟΣΜΟΣ

Πεσκόφ για τηλεμαχία Χάρις - Τραμπ: Το Κρεμλίνο δεν θα την παρακολουθήσει - Αφορά μόνο Αμερικανούς

Ο Νμίτρι Πεσκόφ

Associated Press

Μπορεί οι σχέσεις ΗΠΑ - Ρωσίας να βρίσκονται στο χειρότερο σημείο των τελευταίων χρόνων και αυτό από μόνο του να επιβάλλει την «παρακολούθηση» των πολιτικών κινήσεων, όμως, το Κρεμλίνο δήλωσε σήμερα πως δεν σκοπεύει να παρακολουθήσει την τηλεμαχία για τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Κάμαλα Χάρις.

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι η τηλεμαχία αυτή είναι κάτι που αφορά τους Αμερικανούς ψηφοφόρους.

Ο Λευκός Οίκος δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν θα πρέπει να σταματήσει να κάνει σχόλια για τις αμερικανικές εκλογές, αφού ο επικεφαλής του Κρεμλίνου δήλωσε, προφανώς με περιπαικτική διάθεση, ότι θέλει να κερδίσει η Χάρις και αναφέρθηκε στο «μεταδοτικό» της γέλιο.

Η Δημοκρατική αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος δεν έχουν απευθύνει ποτέ μέχρι σήμερα ο ένας στον άλλο τον λόγο.

Απόψε από τις 21:00 τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδος ξημερώματα Τετάρτης) θα βρεθούν ενώπιος ενωπίω, μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, αλλά χωρίς κοινό, χωρίς σημειώσεις, για 90 λεπτά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης