ΚΟΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Τσεντί Οσμάν - «Είμαστε οι καλύτεροι και πάμε για το back to back»

H άφιξη του Τσεντί Οσμάν, στην Αθήνα. 

EUROKINISSI

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ της Κυριακής (8/9) το νέο μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, Τσεντί Οσμάν, ο οποίος δήλωσε κατενθουσιασμένος με τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ευρώπης, βάζοντας εξαρχής ως απόλυτο στόχο την κατάκτηση της Euroleague για δεύτερη σερί σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς Τούρκου φόργουορντ λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα και στο «Ελ. Βενιζέλος»:

Για την απόφασή του να έρθει στον Παναθηναϊκό

«Ηταν εύκολη επιλογή για μένα. Ξέρω την ομάδα πολλά χρόνια, έχω παίξει εναντίον του πριν κάποια χρόνια. Μιλήσαμε με τον Αταμάν μερικές φορές, ήταν προπονητής μου όταν ήμουν παιδί. Είμαι χαρούμενος που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού. Δεν μιλήσαμε ακόμα με τους συμπαίκτες μου, θα ειδωθούμε και θα τα πούμε από κοντά».

Για τους στόχους του

«Για αυτό είμαι εδώ, για το back to back στην Euroleague. Έχουμε τρομερή ομάδα, αλλά τώρα είναι πιο δύσκολο γιατί υπάρχουν πολύ καλές ομάδες με σημαντικές μεταγραφές. Αλλά προφανώς είμαστε οι καλύτεροι και πάμε για το back to back».

Για την επαφή του με την Euroleague

«Έβλεπα Euroleague συνέχεια, μου λείπει... Ανυπομονώ να μπω στο παρκέ και να παίξω για τον Παναθηναϊκό».

Για τον Γιoυρτσεβέν

«Μίλησα με τον Ομέρ, αμέσως μόλις υπέγραψα. Είναι καλός μου φίλος και νομίζω πως θα περάσουμε πολύ καλά».

Για το ΝΒΑ

«Ήταν μερικές ομάδες που ήμασταν σε επαφές αλλά με τη φορολογία υπήρχε ένα θέμα και δεν φτάσαμε σε συμφωνία. Έπρεπε να συνεχίσω και έρχομαι σε μια ομάδα με 7 τίτλους Euroleague και θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά».

Για τον κόσμο

«Είμαι ενθουσιασμένος! Είδα πολλά παιχνίδια πέρσι, είδα το πάθος του κόσμου και το περιμένω πως και πως. Λαμβάνω τόσα πολλά μηνύματα και περιμένω να μπω να παίξω. Ξέρω μερικές ελληνικές λέξεις, καλημέρα, καλησπέρα, ευχαριστώ, παρακαλώ. Είχα προπονητή και τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Εφές και γνωρίζω κάποια πράγματα...».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης