ΚΟΣΜΟΣ

Γάτος γύρισε στο σπίτι ενώ οι ιδιοκτήτες του πίστευαν ότι έχει πεθάνει - Τι συνέβη

Γάτος γύρισε στο σπίτι ενώ οι ιδιοκτήτες του πίστευαν ότι έχει πεθάνει - Τι συνέβη

Γάτα 

Pixabay (φωτογραφία αρχείου)

Η Νίκι Νάιτ πίστευε ότι ο γάτος της ο Τεντ είχε πεθάνει και μάλιστα οργάνωσε την κηδεία του. 

Η Νάιτ, από το Γιορκσάιρ της Βρετανίας, βρισκόταν σε διακοπές στην Τουρκία όταν πληροφορήθηκε από τους γείτονες ότι ο Ted είχε πνιγεί στη λίμνη τους, ανέφερε το BBC. Κανόνισε να γίνει κηδεία, ενώ εκείνη και η οικογένειά της έλειπαν - αλλά τέσσερις ημέρες μετά την τελετή, ο Τεντ επέστρεψε στο σπίτι τους.

«Έπρεπε να ανακοινώσω τα νέα στον σύζυγό μου και στα τέσσερα παιδιά μας και ήμασταν όλοι απολύτως συντετριμμένοι, επειδή ο Τεντ είναι μια τεράστια προσωπικότητα και ένα αγαπημένο μέλος της οικογένειας», δήλωσε η Νάιτ στο BBC.

Η ίδια κανόνισε το κρεματόριο Heavenly Pets Crematorium να παραλάβει τη σορό και να την αποτεφρώσει.

Τέσσερις ημέρες μετά την αποτέφρωση, η γυναίκα -που βρισκόταν ακόμη στην Τουρκία- είδε ότι είχε αρκετές αναπάντητες κλήσεις από την νταντά της γάτας της. «Ήμουν και πάλι στην πισίνα, περνούσα υπέροχα, έχοντας, ξέρετε, αφήσει πίσω μας τον θάνατο του Ted», δήλωσε στον ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό.

Η νταντά της γάτας είπε στην Νάιτ ότι ο Τεντ μόλις είχε περάσει από το ειδικό πορτάκι που υπήρχε. «Στην αρχή δεν το πίστεψα», είπε η Νάιτ. «Έπρεπε να την πείσω να μου κάνει ζωντανό FaceTime για να μπορέσω να δω ότι ο Τεντ ήταν πράγματι ζωντανός».

Σύντομα η Νάιτ συνειδητοποίησε ότι είχε πληρώσει 130 λίρες για να αποτεφρώσει τη γάτα κάποιου άλλου. Όταν αργότερα πήγε να παραλάβει τις στάχτες, είδε ότι η τεφροδόχος είχε την ένδειξη «Ο Τεντ που δεν ήταν νεκρός».