ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Το σημάδι που αποκάλυψε ότι το δεύτερο θύμα του Πελικό ήταν η κόρη του

Η κόρη και οι γιοι της Ζιζέλ Πελικό φθάνουν στα δικαστήρια της Αβινιόν, στις 5 Σεπτεμβρίου 2024.

AP Photo/Lewis Joly

Συνεχίστηκε σήμερα η πέμπτη μέρα της πολύκροτης δίκης που έχει συγκλονίσει τη Γαλλία, για την υπόθεση των πολλαπλών και επί σειρά ετών βιασμών της Ζιζέλ Πελικό, με την κατάθεση της κόρης της.

Η Καρολίν Νταριάν, μίλησε για την ημέρα που η ζωή της ήρθε τούμπα, για την ημέρα που έμαθε για τους πολλαπλούς βιασμούς της μητέρας της επί εννέα χρόνια από τον πατέρα της αλλά και από αγνώστους.

Η 40χρονη πλέον γυναίκα, θυμάται και περιγράφει την 2α Νοεμβρίου του 2020, όταν την κάλεσε η μητέρα της, από το αστυνομικό τμήμα του Καρπεντρά, αποκαλύπτοντάς της ότι είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον συζυγό της και πατέρα της Καρολίν.

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζουν άγνωστοι. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες. Ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά δεν άντεξα... Ήταν πέρα από τις δυνάμεις μου», είπε η Ζιζέλ Πελικό στην εμβρόντητη κόρη της.

Ανατριχιαστική ανακάλυψη

Στη συνέχεια, η Καρολίν εξέφρασε την πεποίθηση ότι και η ίδια είχε πέσει θύμα των ίδιων πρακτικών από τον πατέρα της.

Όταν κλήθηκε από την αστυνομία, επειδή βρήκαν «δύο φωτογραφίες» της, ο κόσμος της Καρολίν γκρεμίστηκε ξανά.

Στις φωτογραφίες που της έδειξαν, έβλεπε μία γυναίκα που φαινομενικά κοιμόταν, στο πλάι, με αναμμένο το φως και τους γλουτούς της εκτεθειμένους.

Η Καρολίν είπε ότι δεν αναγνώρισε τον εαυτό της μέχρι που ένας αστυνομικός της υπέδειξε ένα σημάδι, μια καφέ κηλίδα στα οπίσθια της εικονιζόμενης γυναίκας, στο ίδιο ακριβώς σημείο που έχει και η ίδια.

«Εκεί ανακάλυψα τον εαυτό μου και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, που πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, που σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανος γι' αυτήν, που την ενθάρρυνε πάντα, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει χωρίς να το ξέρω, γυμνή», είπε στο δικαστήριο.

Μάλιστα, εξέφρασε την πεποίθηση ότι δεν κοιμόταν στις φωτογραφίες, αλλά ότι ήταν ναρκωμένη.

«Πώς ξαναγεννιέσαι από τις στάχτες σου, όταν ο πατέρας σου είναι αναμφίβολα ένας από τους μεγαλύτερους σεξουαλικούς εγκληματίες των τελευταίων ετών; Πώς το κάνεις όταν δεν έχεις αποδείξεις;» συνέχισε.

Σύμφωνα με το BFMTV, ο κατηγορούμενος Ντομινίκ Πελικό παρακολουθούσε με δάκρυα στα μάτια την κατάθεση της κόρης του.

Με πληροφορίες από: Procès des viols de Mazan: la fille de Gisèle Pélicot parle de "l'un des plus grands prédateurs sexuels"

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης