ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Πατέρας σκότωσε τα τρία μικρά παιδιά του και αυτοκτόνησε - Τι ερευνούν οι Αρχές

Βρετανία: Πατέρας σκότωσε τα τρία μικρά παιδιά του και αυτοκτόνησε - Τι ερευνούν οι Αρχές

Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας στη Βρετανία

AP Photo/Matt Dunham

Ένας πατέρας στην Βρετανία φέρεται να σκότωσε τους 3 ανήλικους του γιους του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας και τα τρία παιδιά, ηλικίας κάτω των 4 ετών, εντοπίστηκαν νεκροί στο σπίτι τους. Ο γείτονας της οικογένειας, Shehr Sikandari είπε προηγουμένως πως άκουσε τις «φρικτές κραυγές» μιας γυναίκας λίγο πριν φτάσει η αστυνομία στο σημείο. «Η γυναίκα, ούρλιαζε. Ήταν αρκετά φρικτές κραυγές και όλοι βγήκαν έξω για να δουν τι συνέβαινε», εξήγησε ο Shehr Sikandari.

«Είναι απίστευτο και τραυματικό αυτό που ακούσαμε. Είμαστε ακόμα σε κατάσταση σοκ. Τρία υπέροχα παιδιά. Τα βλέπαμε να παίζουν. Είναι μια υπέροχη οικογένεια. Μετακομίσαμε εδώ πριν από δύο μήνες, οπότε είχαμε λίγες επαφές», ανέφερε ο γείτονας.

Ο άνδρας που ονομάζεται Piotr Świderski πιθανολογείται ότι είναι Πολωνός υπήκοος. Οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν ότι το φρικτό περιστατικό έγινε σε μία μικρή ήσυχη γειτονιά στο Σάρεϊ και θεωρούν ότι δεν ενεπλάκη κάποιος άλλος.

Η μητέρα των παιδιών και οι συγγενείς της οικογένειας λαμβάνουν υποστήριξη από ειδικούς της αστυνομίας. Φως στην υπόθεση για το πώς πέθαναν τα τρία παιδιά αναμένεται να ρίξει η νεκροψία νεκροτομή.

Ο επιθεωρητής Gareth Hicks, ο οποίος ηγείται της έρευνας, δήλωσε: «Πρόκειται για ένα πραγματικά τραγικό περιστατικό και διεξάγεται ενδελεχής έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη».

Και συνέχισε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τοπική κοινωνία για την υποστήριξη και την κατανόησή της όσο διεξάγουμε τις έρευνές μας. Μπορούμε επίσης να ενημερώσουμε τώρα ότι ενώ η οδός Bremer ήταν κλειστή για σημαντικό χρονικό διάστημα χθες, έχει πλέον ανοίξει πλήρως και θα συνεχίσει να υπάρχει αστυνομική παρουσία στην περιοχή για το προσεχές διάστημα».

Την ίδια στιγμή οι γείτονες της οικογένειας άφησαν λουλούδια έξω από το σπίτι της οικογένειας και περιέγραφαν τα τρία παιδιά ως αγγελούδια.