ΚΟΣΜΟΣ

Οικογενειακή τραγωδία στη Σμύρνη - Πατέρας σκότωσε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του

Οικογενειακή τραγωδία στη Σμύρνη - Πατέρας σκότωσε τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του

Tούρκοι αστυ νομικοί. / Φωτογραφία αρχείου.

AP Photo

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα πραγματοποιήθηκε στη περιοχή Μπόρνοβα της Σμύρνης της Τουρκίας καθώς ένας 45χρονος πατέρας σκότωσε με όπλο τα τρία από τα τέσσερα παιδιά του και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Τα τουρκικά μέσα μεταδίδουν ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ βρισκόταν σε διάσταση με την σύζυγο του.

Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδουν τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης ο 45χρονος το πρωί της Τρίτης (27/08) πήρε τα παιδιά του, λέγοντας τους ότι θα τα πάει στη μητέρα τους , οδηγώντας τα ωστόσο σε έναν ελαιώνα κοντά στη γειτονιά που έμεναν.

Όπως έγινε γνωστό ο δράστης έβγαλε το όπλο του και άρχισε να πυροβολεί τα παιδιά του τα οποία χτυπήθηκαν από σφαίρες στο σώμα τους και έπεσαν στο έδαφος αιμόφυρτα.

Η 11χρονη κόρη του ωστόσο κατάφερε να σωθεί και άρχισε να τρέχει τραυματισμένη, αναφέροντας το στυγερό έγκλημα στους συγγενείς της. Ο πατέρας προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του με το όπλο το οποίο σκότωσε τα παιδιά του, με τα τουρκικά μέσα να αναφέρουν ότι νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο όπως και η μια κόρη του η οποία τραυματίστηκε από τα πυρά.

Οι αρχές φτάνοντας στο σημείο του εγκλήματος αντίκρισαν ένα φρικτό σκηνικό με τρία παιδιά να κείτονται νεκρά, με το μικρότερο κορίτσι από αυτά να είναι μόλις δυο ετών.

Συγγενείς του θύματος ανέφεραν στα τουρκικά μέσα ότι δράστης έπασχε από κατάθλιψη μετά από την αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η σύζυγος του, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται να της μετέφερε πριν από λίγο καιρό ότι θα ακούσει σύντομα κάτι πολύ μεγάλο.