ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Μεξικό - Επισκέπτες κρέμονται στο κενό

Τρόμος σε λούνα παρκ στο Μεξικό - Επισκέπτες κρέμονται στο κενό

Λούνα παρκ. / Φωτογραφία αρχείου.

Unsplash

Δεκάδες άνθρωποι που ήταν σε κούνιες σε θεματικό πάρκο στο Μεξικό έζησαν στιγμές αγωνίας καθώς μια καταιγίδα διέκοψε τη λειτουργία του παιχνιδιού αφήνοντας δεκάδες ανθρώπους να κρέμονται στο κενό.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν στο «Six Flags» και το περιστατικό καταγράφηκε με το κινητό του ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν πάνω στο ακινητοποιημένο παιχνίδι Sky Screamer.

«Καθώς βρισκόμασταν ψηλά, λόγω της βροχής το παιχνίδι σταμάτησε και κολλήσαμε στην κορυφή για 10 λεπτά μέσα σε δυνατή βροχή», είπε ένας από τους αυτόπτες μάρτυρες.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του πάρκου, το παιχνίδι μεταφέρει τους επιβάτες σε ύψος σχεδόν 75 μέτρων πάνω από το έδαφος με ταχύτητα άνω των 60 χιλιομέτρων. Προσφέρει πάντως μια ωραία θέα προς τη Πόλη του Μεξικού - όταν δεν υπάρχουν σύννεφα.

Η Six Flags Mexico εξήγησε ότι το προσωπικό ακολούθησε τα πρωτόκολλα του κατασκευαστή και όλοι οι επισκέπτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. «Δυστυχώς, η καταιγίδα εντάθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εκκένωσης, δημιουργώντας κάποιες δυσάρεστες στιγμές για τους επισκέπτες μας», ανέφερε το πάρκο σε γραπτή δήλωση. Ωστόσο, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί

Δείτε το βίντεο