ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που ουκρανικό drone χτυπά πολυώροφο κτήριο στη Ρωσία

Η στιγμή που ουκρανικό drone χτυπά πολυώροφο κτήριο στη Ρωσία

Δημοτικοί υπάλληλοι προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές σε κτήριο μετά από επίθεση με drone στη ρωσική πόλη Saratov

(Saratov region governor Roman Busargin official Telegram channel via AP)

Βίντεο καταγράφει την στιγμή όπου ουκρανικό drone πέφτει πάνω σε πολυώροφο κτήριο στην πόλη Σαρατόφ της Ρωσίας προκαλώντας τον τραυματισμό τεσσάρων ανθρώπων.

Της επίθεσης αυτής πάνω στο πολυώροφο ρωσικό κτήριο είχε προηγηθεί μαζικός ρωσικός βομβαρδισμός στην Ουκρανία η οποία είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τριών ανθρώπων και την καταστροφή ενεργειακών υποδομών.

Η ουκρανική επίθεση με drone στο κτήριο της ρωσικής πόλης Σάρατοφ έγινε το πρωί της Δευτέρας και ουσιαστικά ήταν η «απάντηση» του Κιέβου στον μαζικό ρωσικό βομβαρδισμό σε αρκετές ουκρανικές περιφέρειες.

Στο βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας κυρίως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαθανατίζεται η στιγμή που το μη επανδρωμένο αεροσκάφος πέφτει πάνω στο κτήριο στην πόλη της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η διοίκηση της πόλης, από το χτύπημα αυτό στο κτήριο 40 ορόφων, καταστράφηκαν δύο διαμερίσματα και τραυματίστηκαν τέσσερις άνθρωποι, με τον έναν εκ των οποιών, μια γυναίκα αγνώστων λοιπών στοιχείων, να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.