ΚΟΣΜΟΣ

Αλέν Ντελόν: Οι γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του

O Αλέν Ντελόν με τη Ρόμι Σνάιντερ. AP Photo

Οι γυναίκες πάντα έπαιζαν σημαντικό ρόλο στη ζωή του Αλέν Ντελόν. Όπως είχε πει «γι’ αυτές ήθελα να είμαι πάντα ο πιο όμορφος, ο πιο μεγάλος, ο πιο δυνατός και να το βλέπω στα μάτια τους. Οι γυναίκες υπήρξαν το μεγαλύτερο κίνητρο».

Μετά τον χωρισμό του με τη Ρόμι Σνάιντερ, γνώρισε το 1963 τη Ναταλί Μπαρτελεμί, μια φλογερή γυναίκα, μαροκινής καταγωγής.

O Aλέν Ντελόν μαζί με την Ναταλί Ντελόν, την μοναδική γυναίκα που παντρεύτηκε.

AP Photo

Την παντρεύτηκε (στον μοναδικό γάμο της ζωής του) και μαζί της απέκτησε το πρώτο του παιδί, τον ηθοποιό Άντονι Ντελόν. Ύστερα από τρία χρόνια πάθους και μεγάλων καυγάδων θα χωρίσουν.

Στη συνέχεια θα γνωρίσει τη Μιρέιγ Νταρκ, την οποία συνάντησε στα γυρίσματα της ταινίας του Ζαν Ερμάν «Jeff» (1968). Θα ζήσουν μαζί για 15 χρόνια, αλλά δεν θα παντρευτούν.

Mε την Μιρέιγ Νταρκ το 1973.

AP Photo

Την εποχή εκείνη θα γνωρίσει ακόμη πολλές ηθοποιούς – από σταρ και στάρλετ μέχρι και άγνωστες κοπέλες των κινηματογραφικών συνεργείων – και θα ζήσει μαζί τους ερωτικές περιπέτειες.

Μερικές απ’ τις γνωστότερες σχέσεις του είναι με τις ηθοποιούς Αν Παριγιό και Τζέιν Φόντα και με τις τραγουδίστριες Μαριάν Φέιθφουλ, Νίκο και Δαλιδά.

Η Τζέιν Φόντα ήταν μία από τις γυναίκες που σημάδεψαν τη ζωή του Αλέν Ντελόν.

AP Photo

Το 1987 θα γνωρίσει την κατά πολύ νεώτερή του, Ροζαλί Βαν Μπρέμεν, ένα γοητευτικό μοντέλο από την Ολλανδία.

O Αλέν Ντελόν μαζί με την Ροζαλί Βαν Μπρέμεν (αριστερά) στις Κάννες, στην πρεμιέρα της ταινίας «Η επιστροφή του Καζανόβα», το 1992.

AP Photo

Την ερωτεύτηκε τρελά και μαζί απέκτησαν δύο παιδιά, την Ανούσκα και τον Αλέν – Φαμπιέν.

Τον Οκτώβριο του 2002 θα χωρίσουν και φήμες λένε ότι ήταν η πρώτη γυναίκα που τον άφησε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης