ΚΟΣΜΟΣ

Μία σύλληψη για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι από υπερβολική δόση κεταμίνης

Ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς «Τα Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι.

Photo by Rich Fury/Invision/AP, File

Μια σύλληψη πραγματοποιήθηκε στη Νότια Καλιφόρνια την Πέμπτη για τον θάνατο από υπερβολική δόση κεταμίνης του ηθοποιού Μάθιου Πέρι, δήλωσαν αστυνομικές πηγές στο NBC News.

Σύμφωνα με το TMZ τουλάχιστον ένας γιατρός αλλά και αρκετοί έμποροι τα ονόματα των οποίων δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα έχουν τεθεί υπό κράτηση, ενώ δεν είναι σαφές εάν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.

Η αστυνομία κατάσχεσε υπολογιστές, τηλέφωνα και άλλες συσκευές για να εντοπίσει ποιος έδωσε στον Πέρι το φάρμακο.

Ο αγαπημένος Τσάντλερ από τα «Φιλαράκια», 54 ετών, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Pacific Palisades στις 28 Οκτωβρίου 2023. Το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες απέδωσε τον θάνατό του στις οξείες επιπτώσεις της κεταμίνης, ενός αναισθητικού με ψυχεδελικές ιδιότητες.

Η αστυνομία του Λος Άντζελες δήλωσε τον Μάιο ότι συνεργάζεται με τις ομοσπονδιακές αρχές για να ερευνήσει την πηγή της κεταμίνης που είχε καταναλώσει ο Perry.

Ο Πέρι υποβαλλόταν σε θεραπεία με έγχυση κεταμίνης για τη θεραπεία της κατάθλιψης και του άγχους, αλλά η τελευταία του συνεδρία πραγματοποιήθηκε περισσότερο από μία εβδομάδα πριν από το θάνατό του.

Ο ιατροδικαστής σημείωσε ότι η κεταμίνη στον οργανισμό του «δεν θα μπορούσε να είναι από αυτή τη θεραπεία».

Τα επίπεδα κεταμίνης στο σώμα του ήταν υψηλότερα — ισοδύναμα με την ποσότητα που χρησιμοποιήθηκε για γενική αναισθησία κατά τη διάρκεια της θεραπείας, σύμφωνα με την ιατροδικαστή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης