ΚΟΣΜΟΣ

Γαλλία: Εθελόντρια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα

AP Photo

Μια νεαρή γυναίκα που ήταν εθελόντρια κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων βρέθηκε νεκρή σε διαμέρισμα του Παρισιού το βράδυ της Δευτέρας (12/08).

Πληροφορίες που μεταδίδει η Leparisien αναφέρουν για τις πρώτες εκτιμήσεις των αρχών, ότι δολοφονήθηκε από έναν άλλο εθελοντή, με τον οποίο διατηρούσε σχέση εδώ και δύο χρόνια. Τα πρώτα ευρήματα έδειξαν αιμάτωμα στην αριστερή πλευρά του κεφαλιού και τραύμα στο λαιμό. Η σορός μεταφέρθηκε στο ιατροδικαστικό ινστιτούτο του Παρισιού, όπου αναμένεται να εξεταστεί τις επόμενες ώρες.

Η μητέρα του θύματος είχε δηλώσει την εξαφάνιση της 21χρονης κόρης της από το τέλος της τελετής λήξης στο Stade de France. Από την έρευνα προέκυψε ότι το κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκε κοντά στο Saint-Ouen (Seine-Saint-Denis). Η αστυνομία διέδωσε την περιγραφή της σε όλες τις περιπολίες της περιοχής.

Στις 23:00 το βράδυ της Δευτέρας, η οικογένεια του θύματος ενημέρωσε την αστυνομία ότι είχε λάβει ένα γραπτό μήνυμα από την Πολωνία που εξηγούσε ότι ο φίλος της κοπέλας είχε στείλει ένα ανησυχητικό μήνυμα στην οικογένειά του. Ο φίλος εξηγούσε ότι είχε κάνει κάτι «ανόητο». Στη συνέχεια η αστυνομία πήγε στο σπίτι της στην οδό Émile Blémont.

Ο ύποπτος φέρεται να προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Τα ξημερώματα της Τρίτης, ομάδα εφόδου εισήλθε στο διαμέρισμα και συνέλαβε τον ύποπτο, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και σε κωματώδη κατάσταση.

«Ο άνδρας λέγεται ότι προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του παίρνοντας ναρκωτικά», δήλωσε πηγή προσκείμενη στην υπόθεση.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Hôtel-Dieu για περίθαλψη. Το πρωί της Τρίτης, επρόκειτο να τεθεί υπό αστυνομική κράτηση στις εγκαταστάσεις της δεύτερης δικαστικής αστυνομικής περιφέρειας. Όταν επικοινώνησαν μαζί του, το γραφείο του εισαγγελέα επιβεβαίωσε την πληροφορία, αλλά δεν θέλησε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Στην κατοικία το πρωί της Τρίτης, η είδηση είχε τελικά διαδοθεί. Δύο ένοικοι μιλούσαν. «Ξέρετε αν η γυναίκα που σκοτώθηκε έμενε εδώ;» ρώτησε ο ένας από αυτούς. Η απάντηση ήταν αρνητική. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάποιοι από τους ενοίκους άκουσαν την αστυνομία να φτάνει και να σπάει την πόρτα στον 6ο όροφο. «Στη συνέχεια, ήρθαν να μας κάνουν ερωτήσεις», δήλωσε επικεφαλής της αστυνομίας στο γαλλικό μέσο.

«Αλλά προς το παρόν δεν ξέρουμε πολλά για τους ανθρώπους που κατοικούσαν στο διαμέρισμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης