ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Μασκοφόροι αφαίρεσαν το νέο έργο του Banksy λίγες ώρες μετά την αποκάλυψή του

To έργο του Banksy που απομακρύνθηκε λίγες ώρες μετά την εμφάνισή του 

Banksy/INSTAGRAM

Φτερά μέσα σε λίγες ώρες από την αποκάλυψή του έκανε ένα νέο έργο του Banksy στο Λονδίνο με θέμα το ζωϊκό βασίλειο καθώς απομακρύνθηκε από ανθρώπους που φορούσαν μάσκες.

Η σιλουέτα ενός λύκου που ουρλιάζει, ζωγραφισμένη σε ένα δορυφορικό πιάτο στην επίπεδη οροφή ενός καλυμμένου με γκράφιτι κλειστού κτιρίου στην Ράι Λέιν, στο Πέκαμ, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο, αποκαλύφθηκε την Πέμπτη (8/8) - η τέταρτη σε μια σειρά από εικόνες ζώων που έχουν εμφανιστεί σε όλο το Λονδίνο αυτή την εβδομάδα.

Αλλά λίγο αργότερα, δύο άτομα που φορούσαν μπαλακλάβες εθεάθησαν να πλησιάζουν το κτήριο με μια σκάλα, πριν ανέβουν και αφαιρέσουν το πιάτο.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τα άτομα, ο ένας φορώντας τζιν σορτς και ο άλλος ντυμένος με φόρμες, να απομακρύνονται στη συνέχεια με το έργο τέχνης.

Εικόνες με νέα έργα του Banksy έχουν εμφανιστεί σε διαφορετικά σημεία της πρωτεύουσας κάθε μέρα μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα.

Η πρώτη ήταν μια κατσίκα ακριβώς πάνω από μια κάμερα CCTV, η οποία εμφανίστηκε κοντά στο Κιου Γκριν στο δυτικό Λονδίνο τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη ακολούθησε μια εικόνα με στένσιλ δύο ελεφάντων που χαιρετούν ο ένας τον άλλον από τοιχοκολλημένα παράθυρα στο Τσέλσι.

Την Τετάρτη (7/8) τρεις μαϊμούδες εμφανίστηκαν να αιωρούνται από μια γέφυρα τρένου πάνω από το Brick Lane στα ανατολικά της πόλης, όχι μακριά από τη Shoreditch High Street.

Ο Banksy συχνά αφήνει μήνες μεταξύ των διαφορετικών έργων τέχνης. Με ένα από αυτά να δημοσιεύεται κάθε μέρα μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα, υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το νόημα που κρύβεται πίσω από τα ζώα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης