Βιέννη: Ακυρώθηκαν οι συναυλίες της Τέιλορ Σουίφτ μετά τη σύλληψη εξτρεμιστών που ετοίμαζαν επίθεση
Ανανεώθηκε:
Συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ
Scott A Garfitt/Invision/APΕπίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ στην Αυστρία ετοίμαζαν εξτρεμιστές την Τετάρτη (7/8), με τις Αρχές να προχωρούν στην σύλληψη δύο υπόπτων. Παράλληλα, η διοργάνωση ανακοίνωσε την ακύρωση των τριών συναυλιών που είχε προγραμματίσει να δώσει η ποπ σταρ στην Βιέννη.
Πρόκειται για έναν 19χρονο και βασικό ύποπτο, που συνελήφθη στο Τέρνιτζ, νότια της Βιέννης, και για έναν ακόμη στην αυστριακή πρωτεύουσα.
Ο διευθυντής δημόσιας ασφάλειας στο υπουργείο Εσωτερικών της Αυστρίας, Φραντς Ρουφ δήλωσε ότι οι Αρχές γνώριζαν «προπαρασκευαστικές ενέργειες» για μια πιθανή επίθεση και ότι «ο 19χρονος δράστης επικεντρώνεται στις συναυλίες της Taylor Swift στη Βιέννη» ανέφερε το Αυστριακό Πρακτορείο Τύπου.
Ο Ρουφ είπε ότι ο 19χρονος, αυστριακής καταγωγής, είχε ορκιστεί πίστη στο Ισλαμικό Κράτος και φέρεται να είχε ριζοσπαστικοποιηθεί στο διαδίκτυο, όπως μετέδωσε το Associated Press.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μόναχο: Θαυμαστές της Τέιλορ Σουίφτ σκαρφάλωσαν σε λόφο για να παρακολουθήσουν την συναυλία της
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Σουφλί για ναρκωτικά: 20 συλλήψεις, ανάμεσά τους στρατιωτικοί
13:24
Η Ουκρανία προχωρά σε αύξηση των εισαγωγών ενέργειας λόγω των ρωσικών πληγμάτων
13:15