ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Άνθρωποι έχουν παγιδευθεί μετά την κατάρρευση ξενοδοχείου στον ποταμό Μοζέλα

Aστυνομικοί στη Γερμανία.

AP Photo

Νεκρός ανασύρθηκε ένας άνθρωπος και οκτώ έχουν παγιδευτεί, μερικοί από τους οποίους σοβαρά τραυματισμένοι, μετά τη μερική κατάρρευση ξενοδοχείου στη διάρκεια της νύχτας κοντά στις όχθες του ποταμού Μοζέλα στη Γερμανία, ανακοίνωσε σήμερα, Τετάρτη 07/08 η τοπική αστυνομία.

Οι προσπάθειες διάσωσης έχουν αποδειχθεί εξαιρετικά περίπλοκες, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο ενημέρωσης SWR, υπηρεσίες άμεσης δράσης δεν έχουν καταφέρει να εισέλθουν στο κτίριο εξαιτίας του κινδύνου περαιτέρω κατάρρευσης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, την ώρα της κατάρρευσης, στο κτίριο βρίσκονταν 14 άτομα, εκ των οποίων πέντε κατάφεραν να απομακρυνθούν χωρίς να τραυματιστούν.

Μέχρι τώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες κατέρρευσε η στέγη του διώροφου εν μέρει ξύλινης κατασκευής κτιρίου, η οποία κρέμεται λοξά σε τμήμα του κτιρίου συμπιέζοντας τους δύο ορόφους από την μία πλευρά της κατασκευής. Όπως μετέδωσε η Ραδιοτηλεόραση Νοτιοδυτικής Γερμανίας (SWR), αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι χθες τη νύχτα λίγο μετά τις 23:00 (τοπική ώρα) ακούστηκε ένας δυνατός κρότος και σηκώθηκε μεγάλο σύννεφο σκόνης.

Η περιφέρεια του Μοζέλα προσελκύει τους τουρίστες για τις γραφικές κωμοπόλεις και τους αμπελώνες της στις απότομες όχθες του ποταμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης