ΚΟΣΜΟΣ

Οι Bon Iver θα συμμετάσχουν στην προεκλογική εκστρατεία της Κάμαλα Χάρις στο Ουισκόνσιν

Οι Bon Iver.

AP Photo

Η Καμάλα Χάρις πρόκειται να πραγματοποιήσει προεκλογική συγκέντρωση στο Ω Κλαιρ του Ουισκόνσιν αύριο και θα ανακοινώσει τον υποψήφιο αντιπρόεδρό της. Μαζί της θα είναι το αμερικανικό indie folk συγκρότημα Bon Iver, τα μέλη του οποίου είναι από το Ω Κλαιρ.

«Οι Bon Iver συμμετέχουν επειδή γνωρίζουν ότι οι αξίες της αντιπροέδρου Κάμαλα Χάρις είναι αξίες του Ουισκόνσιν. Ο τραγουδιστής Τζάστιν Βερνόν θα συνοδεύεται από τους Σον Κάρεϊ και Μάικλ Λιούις για να τιμήσουν την πολιτεία που οι δύο από τους δύο αποκαλούν πατρίδα και όπου ιδρύθηκαν οι Bon Iver» αναφέρεται σε ανακοίνωση των διοργανωτών της εκστρατείας.

Η συγκέντρωση θα είναι η δεύτερη στο πλαίσιο της περιοδείας «Battleground State Tour» της Χάρις με πρώτο σταθμό τη Φιλαδέλφεια. Τις επόμενες μέρες η υποψήφια των Δημοκρατιών για την προεδρία των ΗΠΑ θα βρεθεί στο Μίσιγκαν, τη Βόρεια Καρολίνα, τη Τζόρτζια, την Αριζόνα και τη Νεβάδα.

Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις έχει ήδη κάνει τη μουσική σημαντική πτυχή της καμπάνιας της, στρατολογώντας τη Megan Thee Stallion και τον Quavo στην πρόσφατη συγκέντρωση στην Ατλάντα, αγκαλιάζοντας την υποστήριξη της Charli XCX και κάνοντας soundtrack για τις ομιλίες της το «Freedom» της Beyoncé.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης