ΚΟΣΜΟΣ

Snoop Dogg: Από λαμπαδηδρόμος της ολυμπιακής φλόγας, «τσιρλίντερ» των Αμερικανών αθλητών

Snoop Dogg: Από λαμπαδηδρόμος της ολυμπιακής φλόγας, «τσιρλίντερ» των Αμερικανών αθλητών

Ο Snoop Dogg στον αγώνα βόλεϊμπολ γυναικών

AP Photo/Robert F. Bukaty

Λίγοι άνθρωποι εκτός του αγωνιστικού χώρου έχουν καταφέρει να γίνουν «συνώνυμο» των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024, όσο ο Snoop Dogg.

Ο Αμερικανός ράπερ, αφότου έγινε λαμπαδηδρόμος της Ολυμπιακής Φλόγας έχει βρεθεί σε κάθε αγώνισμα που συμμετέχουν Αμερικανοί αθλητές και αθλήτριες, εμψυχώνοντας, συγχαίροντας και στηρίζοντάς τους.

Paris Olympics, Snoop Dogg, olympiakoi

Ο Snoop Dogg στην τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

AP Photo/Aurelien Morissard

Εθεάθη να χορεύει δίπλα στη γυναικεία ομάδα γυμναστικής των ΗΠΑ, να χειροκροτά ντυμένος με ιππικό εξοπλισμό για να υποστηρίξει Αμερικανούς ιππείς και ακόμη και να δοκιμάζει τις δεξιότητές του στο τζούντο.

Paris Olympics, Snoop Dogg, olympiakoi

Ο Snoop Dogg στους τελικούς της ιππασίας

AP Photo/Mosa'ab Elshamy

Ο ενθουσιασμός του Snoop Dogg για τους αγώνες του Παρισιού έχει δώσει μια νέα ενέργεια που συναρπάζει τους θεατές και ανεβάζει την τηλεθέαση των Ολυμπιακών.

Και ενώ ο ρόλος του ειδικού ανταποκριτή και η συμμετοχή του στην λαμπαδηδρομία του ανακοινώθηκαν έγκαιρα, η σταθερή παρουσία και η ενέργειά του ήταν μια ιδιαίτερη έκπληξη για τους τηλεθεατές.

«Μας εξέπληξε ευχάριστα η δημοτικότητά του, αλλά ποτέ δεν υποτιμήσαμε τον Snoop Dogg», είπε στους δημοσιογράφους αυτή την εβδομάδα η εκτελεστική παραγωγός των Ολυμπιακών Αγώνων του NBC, Molly Solomon. Η ίδια, μάλιστα, τον χαρακτήρισε «πρεσβευτή της ευτυχίας».