ΚΟΣΜΟΣ

Όταν ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ είπε στο γιο του να «σκάσει» - Τι συνέβη

Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ, Τζέι Ντι Βανς

AP Photo/Jae C. Hong

Τη στιγμή που είπε στο γιο του «να σκάσει», όταν ο Ντόναλντ Τραμπ του τηλεφώνησε και του ζήτησε να είναι ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του, θυμήθηκε ο Τζει Ντι Βανς.

Ο 40χρονος Βανς αφηγήθηκε την ιστορία στο «Full Send Podcast» την Παρασκευή (2/8). Ο γερουσιαστής του Οχάιο ανακοινώθηκε δημοσίως ως υποψήφιος σύντροφος του Τραμπ τον περασμένο μήνα στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι, με τον Τραμπ να του τηλεφωνεί για να του ανακοινώσει τα νέα λίγα λεπτά πριν.

«Ο γιος μου, που είναι επτά ετών, είναι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μαζί μου», δήλωσε ο Βανς στο πολιτικό podcast, το οποίο φιλοξενεί τακτικά συντηρητικούς. «Και του αρέσουν πολύ οι κάρτες Πόκεμον αυτή τη στιγμή, περνάει μια φάση Πόκεμον... του αρέσει πολύ».


«Προσπαθεί λοιπόν να μου μιλήσει για τον Πίκατσου και εγώ είμαι στο τηλέφωνο με τον Ντόναλντ Τραμπ και του λέω: Γιε μου, σκάσε για 30 δευτερόλεπτα για το Πίκατσου», συνέχισε. «Αυτό είναι το πιο σημαντικό τηλεφώνημα της ζωής μου. Σας παρακαλώ, αφήστε με να απαντήσω σε αυτό το τηλεφώνημα», πρόσθεσε.

Ο Βανς είναι παντρεμένος με τη σύζυγό του Ούσα από το 2014 και το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τη δίχρονη Μιραμπέλ, τον τετράχρονο Βίβεκ και τον επτάχρονο Γιούαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης