ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Πανικός από κεραυνό σε παραλία - Τρεις τραυματίες

Ιταλικές αστυνομικές δυνάμεις

AP Photo

Πανικός επικράτησε σε παραλία κατάμεστη από κόσμο στην Ιταλία όπου κεραυνός προκάλεσε τον τραυματισμό τριών γυναικών το Σάββατο (3/8). 

Σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο ANSA, πιο σοβαρά έχει τραυματιστεί μια γυναίκα η οποία υπέστη καρδιακή ανακοπή και νοσηλεύεται.

Μια άλλη γυναίκα, μια τουρίστρια από το Βέλγιο, έχασε προσωρινά την αίσθηση και στα δύο πόδια της. Στη συνέχεια η κατάστασή της επιδεινώθηκε και υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της επιχείρησης διάσωσης.

Φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν διασώστες συγκεντρωμένους γύρω από μια γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα φορείο σε κατάσταση σοκ.

«Ο ουρανός ήταν συννεφιασμένος και ψιλόβρεχε για λίγα λεπτά, αλλά υπήρχαν ακόμα πολλοί άνθρωποι εκεί. Ακούστηκε ένας βρυχηθμός και στη συνέχεια ακολούθησε πανικός, μια αποκαλυπτική σκηνή», είπε αυτόπτης μάρτυρας.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας είχε προειδοποιήσει ότι οι καιρικές συνθήκες θα ήταν ασταθείς στην κεντρική Ιταλία, με σποραδικές καταιγίδες και έντονη κεραυνική δραστηριότητα.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης