Το πλήρωμα της Lufthansa αρνήθηκε να πετάξει στο Ισραήλ και προσγειώθηκε στην Κύπρο

Φωτογραφία αρχείου
(AP Photo/Michael Probst)Μια πτήση της Lufthansa από το Μόναχο με προορισμό το Τελ Αβίβ προσγειώθηκε στη Λάρνακα στην Κύπρο, καθώς το πλήρωμα δεν ήταν έτοιμο να πετάξει στο Ισραήλ, αναφέρει το Times of Israel, επικαλούμενο το Channel 12 News.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αεροπορική εταιρεία αρχικά ενημέρωσε τους επιβάτες ότι το αεροπλάνο θα προσγειωνόταν στην Κύπρο για «τεχνικούς λόγους» και στη συνέχεια θα αποφασιζόταν εάν η πτήση θα συνεχιζόταν για το Τελ Αβίβ.
Ωστόσο, μετά από αρκετή ώρα που παρέμεινε στο έδαφος, ανακοινώθηκε ότι το αεροπλάνο θα επέστρεφε στη Γερμανία.
Στους επιβάτες είπαν ότι θα μπορούσαν να αποβιβαστούν στην Κύπρο εάν το επιθυμούσαν, αλλά οι αποσκευές τους θα παρέμεναν στο αεροπλάνο και θα μεταφέρονταν πίσω στη Γερμανία.
Η αεροπορική εταιρεία είπε στο Channel 12 ότι το αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Κύπρο «ως προληπτικό μέτρο για λόγους ασφαλείας».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ισραήλ δεν προσκλήθηκε στην τελετή για την επέτειο από τη ρίψη της ατομικής βόμβας στο Ναγκασάκι

Φόβος γενίκευσης της σύρραξης στη Μέση Ανατολή - Σήμερα η κηδεία Χανίγια στην Τεχεράνη

Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας στη Ρόδο: Ανήλικος κατήγγειλε τον πατέρα του
09:06
Δημοσκόπηση Interview: Προβάδισμα 10 μονάδων για τη ΝΔ - Δεύτερο κόμμα η Πλεύση Ελευθερίας
08:57
Παιχνίδι με το χρόνο από τον Πούτιν - Λίστα με απαιτήσεις για την Ουκρανία στα χέρια των Αμερικανών
08:55.jpg?t=Df7VK139ljLI6KjXmYfQHA)
Κρήτη: Στον ανακριτή οδηγείται 27χρονος που άνοιξε πυρ και τραυμάτισε 33χρονο
08:49