ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στην Κύπρο: Βρέθηκαν απανθρακωμένες σοροί σε αυτοκίνητο

Συναγερμός στην Κύπρο: Βρέθηκαν απανθρακωμένες σοροί σε αυτοκίνητο

Περιπολικό της Κυπριακής αστυνομίας 

Photo/Philippos Christou

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Τετάρτης (31/07) στις αστυνομικές αρχές της Κύπρου, από τον εντοπισμό δύο απανθρακωμένων σορών που βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο το οποίο είχε αρπάξει φωτιά κάτω από άγνωστες συνθήκες.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα για τον εντοπισμό των δύο πτωμάτων που βρέθηκαν μέσα σε καμένο όχημα στην περιοχή Ληστόβουνος της επαρχίας Λεμεσού.

kypros soroi apanthrakomenoi leykosia

Το σημείο που βρέθηκαν οι απανθρακωμένοι σοροί

Φιλεnews

Σύμφωνα με το ΦιλεNews η φωτιά στο όχημα έγινε αντιληπτή ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα από πολίτη, ο οποίος κάλεσε τις Αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν από την πρώτη στιγμή μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού και η σκηνή έχει αποκλειστεί. Επί τόπου έχουν μεταβεί και μέλη της ΥΠΕΓΕ (Υπηρεσία Εγκληματολογικών Ερευνών) όπως και ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους για αυτοψία.

Για την ώρα το ΤΑΕ Λεμεσου διερευνά όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της δολοφονίας, με τις εξετάσεις να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Πάντως δεν ήταν δυνατή η αναγνώριση της ταυτότητας των ατόμων που βρέθηκαν απανθρακωμένα, ούτε η πινακίδα του οχήματος που έχει καεί από την φωτιά.