ΚΟΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ήταν γυναίκα ο μυστηριώδης λαμπαδηδρόμος; - Η ανάρτηση και τα σενάρια

O άγνωστος λαμπαδηδρόμος στη σκεπή του Μουσείου ΝτΟρσέ

Peter Cziborra/Pool Photo via AP

Τα σενάρια για την ταυτότητα του λαμπαδηδρόμου της τελετής έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, που κατά άλλους θύμισε το Φάντασμα της Όπερας ή τον πρωταγωνιστή από το παιγνίδι Assassin’s Creed, ήρθε να πυροδοτήσει μια ανάρτηση που αφήνει να εννοηθεί ότι η φιγούρα που έκανε το γύρο του Παρισιού ίσως ήταν και γυναίκα.    

Αφορμή αποτέλεσε η ανάρτηση μιας παγκόσμιας πρωταθλήτριας του παρκούρ. Η ηλικίας 21 ετών Γαλλίδα πρωταθλήτρια του παρκούρ, Λιλού Ριέλ, αναδημοσίευσε ανάρτηση της Le Monde η οποία αναφερόταν στον μασκοφόρο λαμπαδηδρόμο.

Η Ρυέλ ασχολήθηκε με το πατινάζ ταχύτητας πριν στραφεί στο παρκούρ.

«Η Λιλού Ρυέλ λατρεύει να πηγαίνει γρήγορα. Τόσο πολύ που το πρώτο της πάθος ήταν το πατινάζ ταχύτητας. Αλλά στην ηλικία των εννέα ετών, όλα άλλαξαν όταν ανακάλυψε το παρκούρ. Άρχισε αμέσως να εκπαιδεύεται, εγκαθιστώντας μάλιστα μια σκαλωσιά στον κήπο της οικογένειας», γράφει στην ιστοσελίδα της η Red Bull στη σελίδα της για την νεαρή αθλήτρια.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι η ταυτότητα του μασκοφορεμένου λαμπαδηδρόμου, θα αποκαλυφθεί στην τελετή λήξης. Άλλοι δεν αποκλείουν να μην είναι ένα πρόσωπο, αλλά περισσότερα, τα οποία μοιράστηκαν την διαδρομή.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης