ΚΟΣΜΟΣ

Ουίλιαμ και Χάρι: Η αδελφική σχέση αγάπης που κατέληξε στο «μίσος»

H Νταϊάνα με τους γιους της Ουίλιαμ και Χάρι 

AP Photo/Gill Allen, File

Τη στενή σχέση που είχαν ως παιδιά σε αντίθεση με το σήμερα που οι σχέσεις τους είναι «παγωμένες» αποκαλύπτει επιστολή της πριγκίπισας Νταϊάνα που θα βγει σε δημοπρασία αργότερα φέτος για τους πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. 

Σε μία επιστολή που χρονολογείται από το 1984 με αποδέκτη την Βάιολετ «Κόλι» Κόλισον, που ήταν η οικονόμος των γονιών της η Νταϊάνα αναφέρεται στα δύο παιδιά της.

«Ο Ουίλιαμ λατρεύει τον μικρό του αδελφό και περνά όλο το χρόνο του δίνοντάς του φιλιά και αγκαλιές», γράφει.

Μια άλλη επιστολή στη συλλογή της Κόλισον έχει ημερομηνία 8 Ιουλίου 1981 - τρεις εβδομάδες πριν η Νταϊάνα παντρευτεί τον τότε πρίγκιπα Κάρολο.

Σε αυτό, έγραφε ότι «όλοι είναι μανιωδώς απασχολημένοι εδώ κάνοντας διακοσμήσεις της τελευταίας στιγμής», ενώ «η μέλλουσα νύφη παρέμεινε αρκετά ήρεμη».

Η επιστολή έρχεται στο φως την ώρα που ο δούκας του Σάσεξ αποκαλύπτει πώς οι νομικές μάχες του με τον ταμπλόιντ Τύπο ήταν «κεντρικό κομμάτι» στη ρήξη του με τη βασιλική οικογένεια.

Μιλώντας στο ντοκιμαντέρ του ITV Tabloids On Trial για το τι σκέφτεται για την απόφαση της οικογένειάς του να μην τα βάλει με τον Τύπο με τον τρόπο που το έκανε, ο Harry είπε: «Νομίζω ότι όλα όσα διαδραματίστηκαν έδειξαν στον κόσμο ποια είναι η αλήθεια του θέματος.

«Για μένα, η αποστολή συνεχίζεται, αλλά έχει, έχει, ναι. Έχει προκαλέσει, ναι, όπως λέτε, μέρος ενός ρήγματος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης