ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρας έγινε viral - Πήγε σε τρία καταστήματα «φτιάχνοντας» το τέλειο παγωτό για την έγκυο φίλη του

PIXABAY

«Απόδειξη» του μέχρι που μπορεί να φτάσει κανείς για να βοηθήσει την έγκυο φίλη του να δημιουργήσει το τέλειο παγωτό αποτελεί ένας άνδρας.

Ο Πέτε Κουτσινότι περιέγραψε στο TikTok πόσο δύσκολο ήταν να εντοπίσει τις χρωματιστές σαν ουράνιο τόξο νιφάδες για τη διακόσμηση του παγωτού, καθώς θεώρησε ότι ήταν απαραίτητες, πέρα από τα άλλα υλικά, για να είναι η φίλη του ικανοποιημένη.

Προς μεγάλη του απογοήτευση το πρώτο κατάστημα που επισκέφθηκε είχε μόνο πράσινες γεγονός που τον οδήγησε σε δεύτερο κατάστημα, όπου επίσης δεν κατάφερε να τις βρει.

Η τρίτη απόπειρά του ήταν επιτυχής και έφυγε από το κατάστημα με το κουτάκι που αναζητούσε απεγνωσμένα στα άλλα δύο καταστήματα.

Το βίντεο, όπως αναφέρει ο Independent το είδαν πάνω από τέσσερα εκατομμύρια άνθρωποι, με κάποιους να καταλαβαίνουν τον αγώνα τους και να παραθέτουν τις δικές τους ιστορίες.

Ένας μάλιστα περιέγραψε πως έτρεμε να γυρίσει στο σπίτι του καθώς δεν είναι βρει την γεύση κερασιού που ήθελε η φίλη του για γνωστό φάρμακο κατά της δυσπεψίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης