ΚΟΣΜΟΣ

Η Beyoncé «ψηφίζει» Κάμαλα Χάρις – Το τραγούδι «Freedom» θα συνοδεύσει την εκστρατεία της

Η Beyonce

(AP Photo/Chris Pizzello)

Εκτός από τους απαραίτητους εκλέκτορες για να εξασφαλίσει το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία, η Κάμαλα Χάρις έχει την υποστήριξη και διάσημων σταρ, ανάμεσά τους η Beyoncé.

Κατά την πρώτη της επίσημη επίσκεψη στα κεντρικά γραφεία της προεκλογικής της εκστρατείας το βράδυ της Δευτέρας, η Χάρις έκανε μεγάλη είσοδο, με το τραγούδι της Beyoncé «Freedom».

Πηγή από το περιβάλλον της Χάρις είπε στο CNNi ότι η ομάδα της πήρε έγκριση από τους εκπροσώπους της Beyoncé για να χρησιμοποιήσει το εν λόγω τραγούδι σε όλη την προεδρική της εκστρατεία.

Η Beyoncé, η οποία είναι γνωστή για τη διατήρηση αυστηρών κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με τη μουσική της, ενέκρινε γρήγορα την εκστρατεία της Χάρις όταν ζήτησαν άδεια να χρησιμοποιήσουν το Freedom τη Δευτέρα.

Ενώ η Beyoncé δεν υποστήριξε επίσημα την Χάρις από τότε που ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει δεύτερη θητεία, το να της παραχωρήσει την άδεια να χρησιμοποιήσει το «Freedom» ως τραγούδι της εκστρατείας δείχνει ότι η Χάρις έχει την υποστήριξη της σούπερ σταρ.

Ούτε το επιτελείο της Χάρις ούτε εκπρόσωπος της Beyoncé απάντησαν στα αιτήματα του CNNi για σχολιασμό.

Η μητέρα της Beyoncé, Τίνα Νοουλς, υποστήριξε την Χάρις την Κυριακή, λίγο μετά την ανακοίνωση του Μπάιντεν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης