ΚΟΣΜΟΣ

Η σπάνια εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών

Η Μελάνια στο πλευρό του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ

(AP Photo/Paul Sancya)

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μελάνια, εμφανίστηκε δημόσια για πρώτη φορά μετά την απόπειρα δολοφονίας κατά του Αμερικανού πρώην προέδρου.

Φορώντας ένα κόκκινο ταγέρ, -το χρώμα των Ρεπουμπλικανών-, μπήκε μόνη, στο Εθνικό Συνέδριο των Ρεπουμπλικανών στο Μιλγουόκι υπό τους ήχους κλασικής μουσικής.

Ανέβηκε στη σκηνή στο πλάι του συζύγου της, μετά την μακρά ομιλία του, κατά την οποία αποδέχτηκε και επίσημα το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών. Ο Ντόναλντ Τραμπ τη χαιρέτησε με μια αγκαλιά και το ζευγάρι μοιράστηκε ένα φιλί στο μάγουλο.

(AP Photo/Paul Sancya)

Στη συνέχεια, την έπιασε από το χέρι και περπάτησαν κατά μήκος της σκηνής, καθώς άλλα μέλη της οικογένειας Τραμπ ενώθηκαν μαζί τους.

(AP Photo/Carolyn Kaster)

«Ο δράστης της απόπειρας δολοφονίαςείναι ένα τέρας»

Υπενθυμίζεται ότι σε ανάρτησή της στο Χ μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του συζύγου της, η Μελάνια χαρακτήρισε τον δράστη «τέρας». Σύμφωνα με την ίδια, ο δράστης έβλεπε τον σύζυγό της ως «απάνθρωπη πολιτική μηχανή».

«Επιχείρησε να ξεριζώσει την ψυχή του Ντόναλντ - το χαμόγελο, τη γνησιότητα, την αγάπη του για τη μουσική και την έμπνευση», σημείωσε η Μελάνια στην ανάρτησή της για τον δράστη.

Στο κείμενο έγραφε επίσης ότι η ίδια και ο γιος τους Μπάρον βρέθηκαν «στα πρόθυρα μιας καταστροφικής αλλαγής» όταν είδαν «αυτή η βίαιη σφαίρα να χτυπά τον άντρα μου».

(AP Photo/Evan Vucci)

«Ας μην ξεχνάμε ότι οι διαφορετικές απόψεις, οι πολιτικές και τα πολιτικά παιχνίδια είναι κατώτερα από την αγάπη», πρόσθεσε.

«Ας θυμόμαστε ότι όταν έρχεται η ώρα να κοιτάξουμε πέρα ​​από τα αριστερά και τα δεξιά, πέρα ​​από το κόκκινο και το μπλε, προερχόμαστε όλοι από οικογένειες με πάθος να αγωνιστούμε για μια καλύτερη ζωή μαζί».

Σημείωσε επίσης ότι σκεφτόταν τους Αμερικάνους και ευχαρίστησε όλους τους πολίτες από όλο το πολιτικό φάσμα για την υποστήριξή τους.

Παράλληλα, εξέφρασε τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων που «υποφέρουν αυτή την αποτρόπαια πράξη», ενώ κάλεσε σε ενότητα και παρότρυνε τους ανθρώπους να ξεπεράσουν το «μίσος και τις ιδέες που πυροδοτούν τη βία».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης