ΚΟΣΜΟΣ

Καταβεβλημένος ο Μπάιντεν δυσκολεύεται να κατέβει από το Air Force One

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν κατεβαίνει τα σκαλιά του Air Force One στην αεροπορική βάση Ντόβερ στο Ντέλαγουερ

AP Photo/Susan Walsh

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα νέο βίντεο με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν στο οποίο φαίνεται να κατεβαίνει με μεγάλη δυσκολία από το Air Force One.

Κατευθήνεται προς το αυτοκίνητο που τον περιμένει αλλά και σε αυτό μπαίνει με δυσκολία.

Να σημειωθεί ότι ο Αμερικανός πρόεδρος διεγνώσθη με covid, γεγονός το οποίο προκάλεσε ακόμα μεγαλύτερη ένταση στους κύκλους των Δημοκρατικών. Ολοένα και αυξάνονται τα κορυφαία στελέχη των Δημοκρατικών που ζητούν από τον 81χρονο πρόεδρο να αποσυρθεί από την προεκλογική κούρσα, καθώς θεωρούν ότι πλέον δεν μπορεί να νικήσει τον Ντόναλντ Τραμπ. Ανάμεσά τους και η πρώην πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Νάνσι Πελόζι, η οποία σύμφωνα με το CNN, του έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου.

Με το κλίμα να μην είναι ευνοϊκό για τον ίδιο, ο Αμερικανός πρόεδρος για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο απόσυρσής του από την κούρσα των Δημοκρατικών. Ερωτηθείς από μέσο ενημέρωσης για το τι θα τον έκανε να εγκαταλείψει τον προεκλογικό αγώνα ο ίδιος απάντησε «αν είχα πρόβλημα υγείας, αν οι γιατροί με έβλεπαν και μου έλεγαν ‘έχετε το τάδε πρόβλημα». Και αυτή ήταν η πρώτη φορά που άφησε «μισάνοιχτη την πόρτα» του τερματισμού της εκστρατείας του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης