ΚΟΣΜΟΣ

Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Η τεχνολογία δείχνει πώς τη γλίτωσε για ένα εκατοστό

O Ντόναλντ Τραμπ.

AP Photo

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο από τη στιγμή της απόπειρας δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ, εξηγώντας πως αν ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε στρίψει το κεφάλι του την τελευταία στιγμή δεξιά, μάλλον θα είχε υποστεί θανάσιμο τραυματισμό.

Το βίντεο δείχνει πώς ο υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ γλίτωσε τα χειρότερα επειδή λίγο πριν φύγει η σφαίρα από το όπλο του Τόμας Μάθιου Κρουκς, έστριψε το κεφάλι του προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αυτί.

Τα πλάνα αναπαριστούν την κίνηση του κεφαλιού του 78χρονου και της πορείας της σφαίρας από το όπλο του 20χρονου. Όπως φαίνεται, η σφαίρα πέρασε ένα εκατοστό από το κεφάλι του, πράγμα που σημαίνει ότι αν δεν είχε κάνει αυτή την κίνηση, θα είχε διαπεράσει το κρανίο του.

«Το πιο απίστευτο πράγμα ήταν ότι έτυχε όχι μόνο να στρίψω, αλλά να στρίψω ακριβώς τη σωστή στιγμή και στο σωστό βαθμό» δήλωσε ο ίδιος ο Τραμπ στην πρώτη του συνέντευξη μετά την απόπειρα δολοφονίας του.

Όπως εξήγησε ο Τραμπ, αυτό που έκανε ήταν να στρέψει το κεφάλι του «για να διαβάσει ένα διάγραμμα που αφορούσε στα στοιχεία για την παράτυπη μετανάστευση», προσθέτοντας ότι ο γιατρός που τον εξέτασε στο νοσοκομείο είπε ότι «δεν είχε δει ποτέ κάτι τέτοιο και το αποκάλεσε θαύμα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης