ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε σε ηλικία 53 ετών η ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι

Η διάσημη ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι

AP Photo/Peter Kramer

Σε ηλικία 53 ετών πέθανε μετα από μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο η αμερικανίδα ηθοποίος Σανεν Ντόχερτι. Την είδηση επιβεβαίωσε το περιοδικό PEOPLE.

«Με βαριά καρδιά επιβεβαιώνω τον θάνατο της ηθοποιού Σάνεν Ντόχερτι. Το Σάββατο, 13 Ιουλίου, έχασε τη μάχη με τον καρκίνο μετά από πολλά χρόνια μάχης με την ασθένεια», επιβεβαίωσε η υπεύθυνη επικοινωνίας της Ντόχερτι, Λέσλι Σλοάν, σε αποκλειστική δήλωση στο περιοδικό PEOPLE.

«Η αφοσιωμένη κόρη, η αδερφή, η θεία και η φίλη ήταν περιτριγυρισμένη από τους αγαπημένους της καθώς και από τον σκύλο της, τον Bowie. Η οικογένεια ζητά την ιδιωτικότητά τους αυτή τη στιγμή, ώστε να μπορούν να θρηνήσουν με ειρήνη», συνέχισε η Σλόαν.

Το αστέρι του Beverly Hills 90210 διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. «Σίγουρα έχω μέρες που λέω «Γιατί σε μένα;» είπε η Ντόχερτι στο PEOPLE για την εξέλιξη της υγείας της. «Και μετά λέω, "Γιατί όχι εγώ; Ποιος άλλος; Ποιος άλλος εκτός από εμένα το αξίζει αυτό; Κανείς μας δεν το αξίζειι».

Η Ντόχερτυ έγινε γνωστή ως Μπρέντα Γουέις στο αρχικό Beverly Hills, 90210, το οποίο έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 1990. Η Doherty εγκατέλειψε το σόου μετά την τέταρτη σεζόν το 1994. (Αργότερα επισκέφτηκε ξανά τον χαρακτήρα με αρκετές guest εμφανίσεις στην επανεκκίνηση του 2008 90210.)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης