ΚΟΣΜΟΣ

Νέα δήλωση Τραμπ μετά την επίθεση: «Ο Θεός απέτρεψε το αδιανόητο, δεν φοβόμαστε»

AP Photo/Evan Vucci

Τον Θεό επικαλέστηκε στην νέα του δήλωση μέσω της πλατφόρμας Truth Social o Ντόναλντ Τραμπ μετά την απόπειρα εναντίον του.

Ο πρώην πρόεδρος είπε ότι «μόνο ο Θεός» απέτρεψε «το αδιανόητο» από το να συμβεί και κάλεσε τους Αμερικανούς να «παραμείνουν ανθεκτικοί» και να δείξουν «τον πραγματικό μας χαρακτήρα».

«Δεν θα φοβηθούμε, αλλά αντίθετα θα παραμείνουμε ανθεκτικοί στην πίστη μας και προκλητικοί απέναντι στην κακία» πρόσθεσε.

O πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ακόμη ότι ανυπομονεί να μιλήσει από το Ουισκόνσιν, όπου και θα πραγματοποιηθεί το Εθνικό Συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος την ερχόμενη εβδομάδα.

«Αυτή τη στιγμή, είναι σημαντικότερο από ποτέ, να παραμείνουμε ενωμένοι και να δείξουμε τον αληθινό χαρακτήρα μας ως Αμερικανοί, παραμένοντας δυνατοί και αποφασισμένοι», ανέφερε ο Τραμπ σε μία ανάρτηση του στην πλατφόρμα Truth Social.

Πρόκειται για τη δεύτερη ανάρτησή του μετά τον τραυματισμό του στο αφτί, από τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, σε μία προεκλογική ομιλία στην Πενσιλβάνια το Σάββατο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης