ΚΟΣΜΟΣ

Πέθανε στα 46 του ο Μπένζι Γκρέγκορι, ο «φίλος» του Αλφ του εξωγήινου

Πέθανε στα 46 του ο Μπένζι Γκρέγκορι, ο «φίλος» του Αλφ του εξωγήινου
Benji Gregory - Facebook

 Νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του από θερμοπληξία βρέθηκε ο ηθοποιός Μπένζι Γκρέγκορι. Την δυσάρεστη ανακοίνωση για τον θάνατο του 46χρονου ηθοποιού από την θρυλική σειρά «Alf» έκανε η αδελφή του.

Ο Benji Gregory βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του, μαζί με τον σκύλο του Hans, σε πάρκινγκ τράπεζας, στην Αριζόνα, στις 13 Ιουνίου πιθανότατα από θερμοπληξία.

Ο Gregory, έπαιξε τον Brian Tanner στην εμβληματική κωμική σειρά της δεκαετίας του ’80, «Alf» η οποία παιζόταν από το 1986 – 1990.

Για χρόνια ο ηθοποιός ζούσε με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη, λάμβανε τις σχετικές αγωγές και είχε και σκύλο υπηρεσίας, τον Hans που επίσης βρέθηκε νεκρός.

Ο Benji Gregory ξεκίνησε την «καριέρα» του από την ηλικία των 13 μηνών, παίζοντας σε μία διαφήμιση, ενώ εμφανίστηκε σε διάφορες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές πριν πάρει τον ρόλο που τον σημάδεψε: αυτόν του Brian Tanner στη σειρά 101 επεισοδίων Alf.

Τα επόμενα χρόνια μετά το τέλος του Alf, ο Gregory εργάστηκε σε διάφορα άλλα projects, όμως το 1993 εγκατέλειψε το Χόλιγουντ λόγω κόπωσης και αργότερα κατετάγη στο Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ, από το οποίο ωστόσο αποστρατεύτηκε μόλις δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή του για λόγους υγείας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ