ΚΟΣΜΟΣ

Συνοδεία της συζύγου του και της 19 μηνών κόρης του στο δικαστήριο ο Άλεκ Μπάλντουιν

Ο ηθοποιός Alec Baldwin προερχόμενος στο δικαστήριο

(AP Photo/Ross D. Franklin)

Συνοδευόμενος από την σύζυγο του, την 19 μηνών κόρη του και τον αδερφό του, εμφανίστηκε στο δικαστήριο ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπάλντουιν ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου για ανθρωποκτονία εξ αμελείας της κινηματογραφίστριας Χαλίνα Χάτσινς πριν από τρία χρόνια. 

Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό ότι ορίσθηκαν δώδεκα ένορκοι από το Νέο Μεξικό για την δίκη, μεταξύ των οποίων και τέσσερις αναπληρωματικοί.

Σύμφωνα με το Deadline, ανάμεσα σε 80 πολίτες του Νέου Μεξικού επιλέχθηκαν για το σώμα των ενόρκων έντεκα γυναίκες και πέντε άνδρες. Σήμερα θα ξεκινήσουν οι εναρκτήριες αγορεύσεις των δικηγόρων ενώ η δίκη αναμένεται να διαρκέσει μέχρι τις 19 Ιουλίου.

Ο Μπάλντουιν, πρωταγωνιστής και συμπαραγωγός του γουέστερν «Rust», κατά τη διάρκεια πρόβας σε κινηματογραφικό πλατό έξω από τη Σάντα Φε τον Οκτώβριο του 2021, σημάδεψε με ένα Colt 45άρι, την κινηματογραφίστρια, όταν το όπλο εκπυρσοκρότησε σκοτώνοντάς την και τραυματίζοντας τον σκηνοθέτη Τζόελ Σόουζα (Joel Souza).

Ήδη, η οπλουργός του «Rust» Χάνα Γκουτιέρεζ Ριντ στις 15 Απριλίου, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 18 μηνών, αφού κρίθηκε ένοχη για ανθρωποκτονία εξ αμελείας. Ωστόσο μέχρι σήμερα η έρευνα δεν έχει καθορίσει πώς μια αληθινή σφαίρα βρέθηκε κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, στο ράντσο Bonanza Creek.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας στο πλάι του ηθοποιού βρέθηκε η σύζυγός του, Χιλάρια και ο μικρότερος αδελφός του, Στίβεν Μπάλντουιν οι οποίοι επέλεξαν να καθίσουν στις πίσω σειρές της αίθουσας σύμφωνα με το ΑP.

Το ζευγάρι, που είναι παντρεμένο από το 2012 και έχουν αποκτήσει επτά παιδιά, έφτασαν με ξεχωριστά αυτοκίνητα στο δικαστήριο και σύμφωνα με την New York Post, ο σταρ του «30 Rock», φορώντας ένα σκούρο κοστούμι και γυαλιά ηλίου, κατά την άφιξη έσπευσε να βοηθήσει τη σύζυγό του η οποία είχε μαζί της την 19 μηνών κόρη τους.

Κατά την είσοδό του στην αίθουσα ο βραβευμένος με Emmy ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 18 μηνών απέφυγε να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης