ΚΟΣΜΟΣ

Ποδηλάτης φίλησε την σύζυγό του κατά τη διάρκεια αγώνα και εισέπραξε... πρόστιμο

Ποδηλάτης φίλησε την σύζυγό του κατά τη διάρκεια αγώνα και εισέπραξε... πρόστιμο

Ο Ζυλιέν Μπερνάρ στον «Γύρο της Γαλλίας»

Copyright 2021 The Associated Press. All rights reserved

Με πρόστιμο «πλήρωσε» το φιλί που σταμάτησε να δώσει στην σύζυγό του κατά την διάρκεια του αγώνα «Ο Γύρος της Γαλλίας» ο Γάλλος ποδηλάτης Ζυλιέν Μπερνάρ την Παρασκευή (5/7).

Χλευάζοντας την τιμωρία του ο Μπερνάρ σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε:

«Λυπάμαι που κατέστρεψα την εικόνα του αθλήματος, αλλά θα πλήρωνα 200 ελβετικά φράγκα (205 ευρώ) κάθε μέρα για να ξαναζήσω αυτή τη στιγμή».

Το περιστατικό σημειώθηκε, όταν κάποια στιγμή ο Μπέρναρντ σταμάτησε για να φιλήσει τη σύζυγό του, η οποία κρατούσε το παιδί τους στην αγκαλιά της, καθώς άλλοι θεατές έσπευσαν κατά πάνω τους, πριν χωρίσουν για να αφήσουν τον Μπέρναρ να περάσει ξανά, σύμφωνα με το CNNi.

Στην ανάρτησή του στο X, ο Bernard συμπεριέλαβε ένα στιγμιότυπο οθόνης του προστίμου που εκδόθηκε από το UCI, το διοικητικό όργανο της ποδηλασίας, το οποίο ανέφερε ότι ο Γάλλος ποδηλάτης είχε επιδείξει «ανάρμοστη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια του αγώνα και προκάλεσε ζημία στην εικόνα του αθλήματος».

«Αυτή η στιγμή έρχεται μια φορά στη ζωή και δεν πειράζει που μου επέβαλαν πρόστιμο. Το πρόστιμο εξηγήθηκε ως συμπεριφορά που βλάπτει την εικόνα του αθλήματος.

«Η γυναίκα μου διοργάνωσε να έρθουν όλοι να με δουν σε εκείνο το σημείο του αγώνα και ήθελα να δείξω την ευγνωμοσύνη μου και να την ευχαριστήσω για αυτό».

Ο Bernard τελικά τερμάτισε 61ος, 3:11 πίσω από τον νικητή του αγώνα Remco Evenepoel.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ