ΚΟΣΜΟΣ

Γυρίζει ξανά ο διάσημος ανεμόμυλος του Μουλέν Ρουζ στο Παρίσι - Εντυπωσιακό σόου στην Μονμάρτη

Το Μουλέν Ρουζ βρίσκεται στο Παρίσι, στην περιοχή της Μονμάρτης. Ο διάσημος κόκκινος ανεμόμυλος αποτελεί ορόσημο του καμπαρέ σχεδόν από τότε που άνοιξε τις πόρτες του. AP Photo/Robert F. Bukaty

Με ένα εντυπωσιακό σόου γαλλικού καν-καν, του γνωστού χορού από τις οπερέτες του Ζακ Όφενμπαχ του 19ου αιώνα, από χορεύτριες με τα λαμπερά αποκαλυπτικά κοστούμια και φρου φρου στα χρώματα της γαλλικλης σημαίας γιόρτασε την αποκατάσταση του εμβληματικού ανεμόμυλου το διάσημο Μουλέν Ρουζ.

Τα φτερά του ανεμόμυλου είχαν καταρρεύσει στα τέλη Απριλίου ενώ είχε υποστεί ζημιές και η πρόσοψη του διάσημου καμπαρέ, προκαλώντας... πανικό στις αρχές καθώς δεν νοούνται Ολυμπιακοι Αγώνες στο Παρίσι χωρίς το Μουλέν Ρουζ.

Με ολοκαίνουρια φτερά πλέον ο ανεμόμυλος θα υποδεχθεί τη Ολυμπιακή δάδα που θα περάσει από τη γειτονιά της Μονμάρτης στις 15 Ιουλίου

Τα χθεσινά.. αποκαλυπτήρια παρακολούθησαν εκατοντάδες ενθουσιασμένοι παριζιάνοι αλλά και τουρίστες.

«Ο ανεμόμυλος χωρίς τα φτερά του είναι ένα κενό για το Παρίσι- ήταν απλά λυπηρό», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος, Jean-Victor Clerico, ο οποίος διευθύνει την οικογενειακή επιχείρηση. «Η ιδέα ήταν να είμαστε έτοιμοι για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», πρόσθεσε, οι οποίοι ξεκινούν στις 26 Ιουλίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης