ΚΟΣΜΟΣ

Η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον: Συγγνώμη, ελπίζω πολύ σύντομα να επιστρέψω κοντά σας

Η πριγκίπισσα Κέιτ

Victoria Jones/Pool Photo via AP

Συγγνώμη επειδή θα απουσιάσει από μια στρατιωτική παρέλαση το Σάββατο (8/6) ζήτησε η πριγκίπισσα Κέιτ, με επιστολή της προς τον επικεφαλής του συντάγματων των Ιρλανδών Φρουρών, ενώ δήλωσε πως ελπίζει να επιστρέψει στα καθήκοντά της πολύ σύντομα. 

«Το να είμαι Συνταγματάρχης παραμένει μια μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να κάνω τον χαιρετισμό στη φετινή Επιθεώρηση του Συνταγματάρχη (Colonel's Review)» έγραψε χαρακτηριστικά η Κέιτ Μίντλετον.

«Σας παρακαλώ μεταφέρετε τη συγγνώμη μου στο Σύνταγμα, εντούτοις ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους ξανά πολύ σύντομα» επισημαίνει στην επιστολή, με ημερομηνία 3 Ιουνίου, την οποία ανήρτησε στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) το σύνταγμα των Ιρλανδών Φρουρών.

Η επίσημη πρόβα Colonel's Review λαμβάνει χώρα μία εβδομάδα πριν από μια σημαντικότερη παρέλαση προς τιμή των γενεθλίων του μονάρχη, ως μέρος των εορτασμών Trooping the Colour.

Η Κέιτ είναι συνταγματάρχης των Ιρλανδών Φρουρών, που λαμβάνουν μέρος στην εκδήλωση.

Πάντως, τόσο κύκλοι κοντά στην Κέιτ, όσο και ο ίδιος ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έχουν αναφέρει πως η χημειοθεραπεία «πάει καλά» και πως είναι αισιόδοξοι για την υγεία της. Η ίδια αποκάλυψε τον Μάρτιο ότι υποβάλλεται σε θεραπεία, αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στην κοιλιακή χώρα, στις αρχές της χρονιάς.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης